keskiviikko 31. lokakuuta 2012

THE HOUSE

Rouva Jones mietti vakavasti suuremman matkalaukun hankkimista eräällä aiemmista Köpiksen matkoistaan, taisi olla viime tammikuussa. Olisin NIIIIN halunnut tämän Normann Copenhagenin talolyhdyn heidän omasta myymälästään. Siellä muuten kannattaa piipahtaa jos Kööpenhaminassa sattuu olemaan.

Olimme tänään Kristan kanssa kuvausmatkalla Turussa. Ihanassa kodissa, todella hurmaavan pariskunnan luona. Voi sitä onnekasta lehteä johon tuon kodin juttu pääsee. Kuvauksen jälkeen piipahdimme Tintåssa lounalla ( kuvia tulossa) ja pikaisesti Sisustuksen Koodissa. No siellä se mun talo oli.Arne Jacobsenin ihanalla fontilla somistetut keittiöpyyhkeet Sisustuksen Koodi. Mukien pariksi. Mukit raahasin aikanaan Köpiksestä.
XXX Mrs Jones

6 kommenttia:

Teija kirjoitti...

No jees Turku! Oletan siis, että lyhty lähti mukaan :) Ja Tintåkin on aika jees!

Kiitos vielä palkinnosta, joka kotiutui vihdoin eilen. On se vaan ihana huppari!

suvi m / Valkoinen Harmaja kirjoitti...

Minäkin aivan hullaannuin tuohon talolyhtyy silloin, kun ne tulivat markkinoille. Ja onhan se niin ihana.

Noita Arne Jacobsenin fonttijuttuja minulla ei vielä ole, mutta jossain vaiheessa olisi kiva hankkia niitäkin. Voisin viedä yhden S-mukin töihin koristamaan työpöytää... :)

Oli muuten kiva treffata perjantaina! :)

MRS JONES kirjoitti...

Teija moi, ihanaa jos sait palkinnon! Tintå on niin kiva! Suvi moi, oli tosiaan kiva nähdä, turhan pikaisesti vaan! Otetaan uusiksi! Meillä kirjainmukit on käytössä kaiken aikaa, tosi kiva koko. Raahasin niitä keväällä Köpiksestä kaikkiaan 6, koko perheelle. Suosittelen. Olii kiva myös työpöydällä. Haaveilen tuota fonttia blogiini headeriksi, mutta on tyyris...mietin vielä. Mutta niin upea fontti. Terkut, jonna

Marianne kirjoitti...

Hei!
Tuo sinun takkisi on aivan ihana...täydellinen se olisi ilman tuota turhaa turkisreunusta. Itse pidän tekoturkiksesta ihan vain siksi, että ihmisen koristelunhalun vuoksi ei tarvitse kenenkään kärsiä.

Mukava tämä sinun blogisi on ja hauskoja ideoita olen saanut itselleni kotiin.

Elsa kirjoitti...

Onpa kiva talo!

Hassu sattuma että ostin omat arne-mukit Sisustuksen koodista, ja arne-pyyhkeet taas Köpiksestä ;)

helinakeiju kirjoitti...

Toi talo on aivan ihana ! Olen nähnyt sen tosi monessa kodissa livenä ja vielä kauniimpi. Onnea uuden talon johdosta !