torstai 31. lokakuuta 2013

HAPPY THOUGHTS
Rouva Jones kuittaa päivän kauniilla kuvilla. Päivä ( tai viikko) on ollut sen verran haastava, 
että kuvilla mennään.  Iloa loppuviikkoon.

MRS JONES POP UP SHOP
Rouva Jones poppailee tänään klo 10.30-16! Tervetuloa!

Haen aamulla rekin Ikeasta ja siksi pääsen avaamaan hiukan myöhemmin, mutta ehdin puoleksi kyllä avaamaan ovia! Kaikkea uutta ja ihanaa! Juuri saapui lähetys Hunkydoryn ihania tähti-ja siipineuleita uusissa väreissä!  Muista tulla kurkkaamaan myös niitä ihania BeckSöndergaardin mallikappaleita, niistä -.40% ale. BeckSöndergaardilta on tullut uusia ihania huiveja ja laukkuja. Sain myös pienen valikoiman Day Birger et Mikkelsenin upeita neuleita, toppeja, puseroita ja huiveja!  Tine K Homen joulukoristeetkin saapuivat.  Paikan päällä pääset tutustumaan myös ´Zoco Homen pouffeihin. Tervetuloa käymään! 

Kuva Krista Keltanen
Styling Jonna Kivilahti for Mrs Jones

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

SEINÄLLE
Rouva Jones on julisteihmisiä. Tykkään postereista tosi paljon ja ne sopivat paitsi työssäni rekvisiitaksi myös kotiin. Paikat vaihtuvat usein, samoin tyyli. Innostun aina uusista. Nyt suosikkeja kolmesta lempparinettikaupastani: Artilleriet, Lotta Agaton Shop ja Bodie and Fou. Tuollaisen New Yorkin kartan olen jo tilannutkin Artillerietista, mutta se odottelee kehystystä...Lotta Agatonin nettikaupassa on muutenkin superkiva valikoima, sinne suosittelen klikkaamaan.

Mrs Jonesin pop up huomenna torstaina 31.10. klo 10-16 Haukilahdessa
Ukkohauentie 11-13- A, 2.krs,  tervetuloa! Mukana vaikka mitä ihanaa uutta...
Rouva Jonesin valikoimassa vielä muutama viimeinen käsinpainettu
Famille Summerbelle Paris ja New York-karttajuliste.


ARTILLERIET, KLIK

Bodie and Fou, klik

LottaAgatonShop, klik

LottaAgatonShop, klik


Bodie and Fou, kliktiistai 29. lokakuuta 2013

TEEMA
Rouva Jones täällä miettii, että pitäisikö blogin päivät jakaa teemoihin. Mitäs tykkätte ajatuksesta? Siis maanantaina aina tiettyä teema, vaikka maaleista ja kuoseista. Tiistaina trendiasiaa, keskiviikkona kotijuttupäivä ja torstaina omansa jne. Itse koen että ehkä rajoittaa, mutta voisi siinä olla ideaakin. Joskin tekijälle toki työläämpi, kun pitää ajoittaa aiheita päivän mukaan. Jäisikö silloin hyvä ajankohtainen asia vaikka maanantaista perjantain postaukseen teemansa vuoksi, tiedä häntä. Mielipiteitä?
maanantai 28. lokakuuta 2013

OI IHANIARouva Jonesin puotiin tuli ihania uutuuksia Day Birger et Mikkelseniltä!


sunnuntai 27. lokakuuta 2013

JOANNAN KOTONA
Rouva Jones ilolla esittää: mustavalkoinen, mutta värikäs  koti Kotivinkissä. Kuvat Krista Keltanen, klik. Juttu Jonna Kivilahti., klik. Juttu on julkaistu Kotivinkissä, klik. Ihanassa kodissa asuu Joanna perheineen. Terkkuja! Alimman kuvan talot Joanna teki washi-teipillä!


MRS JONESIN BLOPPIS
Rouva Jonesin bloppis jatkuu, kaappeja on taas siivottu. Nyt vuorossa nuorimmaiselle ostettuja ja kerran, kaksi pidettyjä lakanoita...ja Gant baby torkkupeite sekä tyyny. Ja kaikki vaan siksi että neiti on kasvanut tästä koosta ulos. Hyviä löytöjä siis. Bloppis toimii samaan vanhaan tapaan eli ensimmäisenä meiliä lähettänyt saa lunasta tuotteen siihen merkittyyn hintaan. Postikulut ostajalle. Normaaliin kirppistyyliin vaihto-ja palautusoikeutta ei ole. Iloa bloppikseen! 

jonna.kivilahti@kolumbus.fiGANT BABY
TÄHTITORKKUPEITE PUUVILLANEULETTA
TOINEN PUOLI LUONNONVALKOINEN
OLLUT SATUNNAISESTI KÄYTÖSSÄ LÄHINNÄ VUOTEEN PÄÄLLÄ KORISTEENA
KOKO 90 X 120
(OVH 120 €)
NYT 50 €
MYYTY

GANT BABY
TÄHTITYYNY PUUVILLANEULETTA
VALKOINEN, ROSA TÄHTI, ROSAT KANTIT
OLLUT SATUNNAISESTI KÄYTÖSSÄ
KOKO 35 X 35
(OVH 69 €)
NYT 30 €
MYYTY

GANT BABY PUSSILAKANA JA TYYNYLIINA
100X130 JA 35X55
VAALEANPUNAINEN, VALKOISET TÄHDET
PIDETTY MUUTAMAN KERRAN JA PESTY
(OVH 95 €)
NYT 45 €
MYYTY

GANT BABY PUSSILAKANA JA TYYNYLIINA
100X130 JA 35X55
VALKOINEN, VALKOISET KUOSIIN KUDOTUT TÄHDET
PIDETTY YHDEN KERRAN JA PESTY
(OVH 95 €)
NYT 45 €
MYYTY

GANT BABY PUSSILAKANA JA TYYNYLIINA
100X130 JA 35X55
VALKOINEN, ROOSAT RAIDAT
PIDETTY MUUTAMAN KERRAN JA PESTY
(OVH 95 €)
NYT 45 €

MYYTY

HEMTEX RUUDULLISET LASTENLAKANAT
KERRAN PIDETTY, KOKO VASTAAVA KUIN MUISSA
PUSSILAKANA JA TYYNYLIINA
NYT 15 €

FINLAYSON FANTTILAKANAT
KERRAN PIDETTY JA PESTY
KOKO  120 X 60
TYYNYLIINA 40X60
(OVH 38 €)
NYT 15 €
MYYTY

lauantai 26. lokakuuta 2013

KOTONA
Rouva Jones viettää viikonloppua kotosalla. Tultiin just uimasta ja lounaalta Lähellä Delistä. Muutama kuva iloksenne ja tulipa mieleeni: meillä on tilanpuutteen vuoksi myytävänä yksi kappale tooosi klassikkoja: Arne Jacobsenin suunnittelema työtuoli, Oxford, mustalla kangasverhoilulla. Taatusti aito ja Fritz Hansenin valmistama. Malli on se korkeampi "professori"-malli, josta voi ehkä arvata minne nämä on suunniteltu alunperin? No Oxfordin yliopistoon, of course;-) Oma  haavetuolini, mutta meillä mahtuu työhuoneeseen vain ne kaksi, joilla istutaan työpöydän ääressä. Meinaan laittaa sen huutikseen, mutta nyt voi toki pistää meilillä kyselyä jos joku kiinnostuu. Ihanat mukit ja lautaset Day Home, Dayn huivi ja Hunkydoryn rannekorut Mrs Jones, klik.
perjantai 25. lokakuuta 2013

BECKSÖNDERGAARD ARVONTA
Rouva Jones sitten tykkää arvonnoista ja teistä lukijoista. Becksöndergaardin ihana paketti ilahduttaa viikon päästä yhtä teistä! Palkintoon kuuluu ihana käsilaukku, huivi, muistikirja ja kangaskassi.

Arvonta alkaa nyt. Osallistut kertomalla tämän postauksen perään mikä on lempituotteesi Mrs Jonesin Becksöndergaardin valikoimasta. Arvonta alkaa nyt ja päättyy ensi perjantaina klo 21.
@MRS JONES


Rouva Jonesin pop up shopissa näyttää nyt tältä...koko ajan tulee kaikkea ihanaa uutta ja ilme toki vaihtelee sen mukaan mitä uutta aina on tarjolla. Mutta kiva tila!  Tervetuloa Mrs Jones Pop Up Shopiin tänäänkin klo 12-16. Ukkohauentie 11-13 A, 2 krs. 

My Mrs Jones pop up shop;-) Kauppaan klik.