lauantai 31. toukokuuta 2014

ONNEA LAPSET




Rouva Jones taas itkeä pillitti, ilosta. Kevätjuhlissa nimittäin. Keskimmäinen tytär siirtyy tunteikkaasti ala-asteelta seiskalle ja muutama kyynel piti vierittää lapsuuden päättymiseen ja hyvästellä ihana Jonna-ope.  Yllätyksenä juhlassa vielä koulun edustusbändin( jossa tytär soittaa) esitys.  Molemmilla koululaisilla hienot todistukset!  Onnea teille kaikille, lapsille, nuorille ja yo-lakin saaneille. Ihana päivä, kohta lähdetään yojuhliin. Iloa ja aurinkoa! 











torstai 29. toukokuuta 2014

HETKI




Rouva Jonesin arjessa on hetkiä, joissa olisi hyvä tajuta pysähtyä rauhoittumaan.
Ja ottaa kuppi kahvia vaikka. Pyhänä on aikaa olla vaan. Loistavaa päivää sullekin! Huomenna taas täysillä;-) Kaupalle tulossa iso kasa uutuuksia, osa huomenna ja osa maanantaina.

JA UUDET AUKIOLOAJAT:
Huomisesta alkaen Mrs Jonesin kaupalla ovet auki juhannukseen asti ma-pe  klo 12-18!

Ja seuraava Mrs Jonesin Ompeluseura to 12.6. klo 15-19,
mukana mm. Mosmosh- ja Marvis-esittelyitä, Cafe Sorellen herkkuja ja Soda Streamin ihania makuvesiä! 









keskiviikko 28. toukokuuta 2014

TINE K HOME AW2014




Rouva Jones sai eilen meiliä. Ja linkin Tine K Homen syksy/talvi-kataloogiin! 
Jeeeeeee! Niin hieno katalogi ja ihanuuksia mallistossa. Muutamia tuotteita Mrs Jonesilla jo löytyy mutta tilaus uutuuksista on lähdössä pikapuolin..

 Ja tässä linkki sinullekin: 







tiistai 27. toukokuuta 2014

LÖYTÖJÄ




Rouva Jonesin nettikaupassa on nyt siivottu oikein urakalla ja pistetty ALE-osastolle tuoretta tavaraa;-)

ALE ei siis vielä ole alkanut, mutta sen sijaan Mrs Jonesin nettikaupassa siivotaan tilaa uusille: nyt nettikaupan ALE-OSASTOLLA viimeisiä kappaleita ja poistuvia malleja -40% hintaan!  Loistavia löytöjä! 





maanantai 26. toukokuuta 2014

JOHANNAN MÖKILLÄ LUVIALLA




Rouva Jones pääsi ihanalle juttukeikalle Luvian saaristoon.  Ja tämä on tuon edellisen postauksen kesäkoti. Johannan perheen mökki on mustavalkoinen ihanuus, josta tekemämme juttu on julkaistu huhtikuussa Glorian Kodissa ja nyt toukokuun lopussa ilmestyvässä Elle Decoration Country-lehdessä se on sekä kannessa että sisustusjuttuna. Huimaa. Muutama kuva Johannan mökiltä iloksenne...Johannan blogiin, klik
Photos Krista Keltanen. Story/styling  Jonna Kivilahti.

p.s. etsimme vielä muutamaa ihanaa mökkiä/kesäkotia kuvattavaksi elokuussa!
Meiliä ja mallikuvia minulle jos innostutte! 













sunnuntai 25. toukokuuta 2014

ELLE DECORATION COUNTRY 4




Rouva Jones halkeaa ilosta; MEIDÄN  juttu Johannan upeasta mökistä on päässyt upeaan Elle Decoration Country-lehteen, sen neljänteen numeroon. Lehtihän on melkeinpä kirja ja ilmestyy kahdesti vuodessa. Ja myös kyseisen numeron KANSI on meidän jutustamme! Upea mökki on esitelty myös Suomessa, Glorian Kodin huhtikuun numerossa, klik.   Kiitos Johanna, kiitos Krista!  Oma postaus mökin kuvista tulossa pian.

Johannan blogiin, klik. 
Elle Decoration Country, klik.

Juttu Jonna Kivilahti, klik.
Kuvat Krista Keltanen, klik.




KUKKUU




Mrs Jones täällä muistuttelee; vielä tänään on voimassa -20% alennuskoodi jolla saa alennuksen Mrs Jonesin nettikaupan kaikista normaalihintaisista vaatteista ja huiveista yli 50 e tilauksissa koodilla MRSJONESMUOTI



lauantai 24. toukokuuta 2014

PUU




Rouva Jones tykkää puun tunnusta kädellä ja sen tuoksusta sekä ajattomuudesta. Olen vuosien mittaan keräillyt puisia esineitä niin kirpputoreilta kuin kaupoista. Olen ihan unohtanut kuvata blogiin nämä aarteet, jotka olen jokin aika sitten tilannut blogiyhteistyön merkeissä  Weranna´s nettikaupasta, klik. Upea salaattikulho sopii toki salaatille mutta myös hedelmien säilyttämiseen ja onhan se tosi kaunis ihan esineenäkin. Kulho on Kikoin ja irokopuuta sekä käsintehty Keniassa. Kahvimitta on villioliivipuusta tehty ja samoin salaattiottimet ja mittasetti. 











perjantai 23. toukokuuta 2014

PALJETTEJA




Rouva Jonesilla on nyt aika kiittää: kiitos kaikkia teitä ihania asiakkaita, jotka kävitte avajaisissa keskiviikkona. Kiva tunnelma, tästä on hyvä jatkaa. Seuraava Mrs Jonesin Ompeluseura on torstaina 12.6. ja silloin paikalla on myös MosMoshin edustaja ja Marvisin edustaja...lisätietoa tulossa! 

No, ihanista asiakkaista sai tämäkin juttu alkunsa...Ira, joka on ollut Mrs Jonesin asiakkaita alusta asti, vinkkasi menemään Dotsiin Fredalle. No minähän menin. Dotsiin klikkaat tästä, klik
Kotiin tuomisina sittten tämä MosMoshin ihana paita ja ihanaakin ihanammat farkut! Ja sittenpä laitoimme yhteistuumin tilauksen näistä ihanuuksista myös Mrs Jonesin kaupalle. Eli kaupalle tulossa nyt aluksi kaksi mallia farkkuja ja kolme mallia paitoja...ensi viikolla....farkkuja tulee vain yksi per koko ( tuo kuvan malli ja sitten valkoinen) eli meiliä mulle jos haluat varata. Kuvia lisää fb puolella.

Loistavaa perjantaita, aurinko paistaa, jee! 









torstai 22. toukokuuta 2014

KESÄ





Mrs Jonesin kaupassa on ihan hurja yllätystarjous: 
Vaikka Haukilahden kaupan koko tuplaantui, on kaupalla niin paljon ihania kesävaatteita
 ja huiveja että loppuviikon ajan 

KAIKKI VAATTEET JA HUIVIT 
MRS JONESIN NETTIKAUPASSA -20%.

Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita, yli 50 € tilauksia ja on voimassa SU 25.5.saakka.  
Tarjous on voimassa ainoastaan nettikaupassa.
( Tilaukset voit toki noutaa kaupalta perjantaina 23.5. tai ensi viikolla)

Koodi: MRSJONESMUOTI

www.mrsjones.fi



VIHREÄÄ




Rouva Jones rakastaa kesän vihreää!  Ihan parasta on puuhata omalla pihalla;-) 
Yrteille ihan loistava on viime kesänä blogiyhteistyönä saamani Kekkilän jalallinen istutuslaatikko, klik.









keskiviikko 21. toukokuuta 2014

MRS JONESIN OMPELUSEURA




Mrs Jonesin ensimmäinen "ompeluseura" avaa tänään ovensa. 

Oikeasti vietetään myös uuden ja isomman kaupan avajaisia 
tänään keskiviikkona klo 16-19! 

Tervetuloa siis Haukilahteen, Ukkohauentie 11-13, nauttimaan kanssani kuplivaa, myös Soda Streamin ihanaa kuplavettä ja Cafe Sorellen herkkuja! Kaupalla tänään ihania tarjouksia, arvonta ja kaksi uutta tuotemerkkiä! Ja kaupalla tänään myös huimien tarjouksien rekki, kaikista tämän rekin tuotteista -50%

Ja ellet pääse tänään, seuraava Mrs Jonesin ompeluseura on 12.6. 

Mrs Jonesilla avajaiset 21.5. klo 16-19, tervetuloa! 



tiistai 20. toukokuuta 2014

KOHDILLAAN




Rouva Jonesin mielestä näissä kuvissa on tunnelma kohdillaan. 
Kuvat Tine K Home SS14-mallistosta, klik.

p.s. Mrs Jones kaupalla tänään klo 12-16








maanantai 19. toukokuuta 2014

LANGÖ



Rouva Jones esittelee ilolla uuden lakanabrändin: LANGÖ ( oikeasti vikana olisi se tanskalainen Ö mutta en saa sitä millään näppiksestäni) mutta asiaan: pellavaa, laadukasta, skandinaavista ja värikästä. Kaikki pussilakanat ja tyynyliinat ovat kaksivärisiä. Ihania! Ja nyt Mrs Jonesilla kaupalla. Tulossa nettikauppaan, pussilakana 139  €, tyynyliina 29,90 € ja tupla-aluslakana 119 €. Aluslakanasta myös muotoonommeltu versio! Eiks ole ihania?