maanantai 30. syyskuuta 2013

NAKUN KEITTIÖSSÄ
Rouva Jones pääsi mukaan tekemään uutta Ilona&Sisustus-lehteä, jonka löydät lehtihyllystä nyt. Tein mm.muutaman muutoskohteen, tässä Bambula-blogin Nakun fantastinen keittiö. Kuvat Krista Keltanen. Juttu Jonna Kivilahti. Julkaistu Ilonan sisustuslehdessä.


sunnuntai 29. syyskuuta 2013

OIH
Rouva Jonesin lempilehtiin kuuluu Elle Decoration UK. Siellä tämä ihanuus on, klik. Kuvat on ottanut Jonas Bjerre-Poulsen.  Ei tässä voi muuta sanoa kun Oih. Ihana.
lauantai 28. syyskuuta 2013

ANNEN PASTELLIKOTI

Rouva Jones pääsi tekemään juttua Annen perheen ihanasta kodista. Tässä teille lauantain namipäivän herkkuannos.  Jutun kuvasi Krista Keltanen. Jutun kirjoitti  Jonna Kivilahti. Juttu julkaistiin Kotivinkissä no 14/2013. Iloa, onnea ja pastelleja! 

FRANCK&FISCHER ARVONTA
Rouva Jones on iloinen kun tätä hauskaa tuotemerkkiä saa Suomesta! Sain Kesingtonin Susannalta yhden tyynyn arvottavaksi blogissa. Osallistut arvontaan kertomalla mistä Franck&Fischerin tuotteesta pidät eniten? Tuotteita voit kurkkia esim. täällä, klik.

Arvonta alkaa nyt ja päättyy la 5.10. klo 21. Osallistut arvontaan kommentoimalla tämän postauksen loppuun ja kertomalla siis tuon lempparituotteesi. Iloa arvontaan ja hauskaa lauantaita!  perjantai 27. syyskuuta 2013

METALLIN KIILTOARouva Jonesin uudet lempparit: Tine K Homen koristeelliset purkit. Niin kauniit ja tuovat just kaipaamaani lämpöä kotimme mustavalkoiseen tunnelmaan. Nämä löytyvät kahdessa koossa Mrs Jonesin puodilta, klik., josta on myös tuo Tinen lassipot-maljakko ja raidallinen maljakko. Valaisin Tiirinkosken Tehtaalta, klik. Tuo valkoinen tuikku on kanssa Tinen uutuuksia. Sain puodille myös uusia tuoksukynttilöitä! 

Mrs Jones pop up shop oli eilen ensimmäistä kertaa kokonaisen päivän ja meni tosi kivasti! Kiitos kaikille kävijöille, olipa kiva tavata. Mietin tuossa illalla asiaa seuraavalla tavalla...voisin jatkossa koittaa poppailla aina torstaisin ( paitsi syyslomalla ja jo ennekkoon sovittuina kuvauspäivinä) mutta noin yleensä voisin olla paikalla torstaisin vaikka klo 10-15 tai 10-16. Jatkan  TORSTAIPOPPAILUA jo ensi viikolla. Tervetuloa siis silloinkin;-)

torstai 26. syyskuuta 2013

CAFE LATTEN LEEAN KOTI

Rouva Jones on tehnyt jutun Cafe Latte Spirit-puodin emännän Leean ihanasta kodista.  Harmaata, harmaata, harmaata. Ihana. Kotimme sijaitsevat lähekkäin ja oli tosi kiva päästä Leealle kylään. Kodissa on paljon kauniita tavaroita Leean omastakin puodista. Ja huomaatan nuo fantastiset kalkkimaaliseinät...

Kuvat otti Krista Keltanen. Teksti Jonna Kivilahti. Juttu on julkaistu Koti&Keittiö-lehdessä, pääsipä kanteenkin;-) Leean puodilla kannattaa käydä ihastelemassa kartanomiljöötä ja hurmaavia tuotteita. Leean puotiin, klik.TINE K HOME TARJOUS
Rouva Jones poppailee torstaina 
KOKO päivän eli 9,15-16 
Haukilahdessa, Ukkohauentie 11-13 A, 2.krs. Tervetuloa!

Kaikkea superihanaa uutta on puoti pullollaan ja siksipä keksin ihanan tarjouksen: Tine K Homen just tulleet tyynynpäälliset ja pellavaiset samettikantatut päiväpeitteet ovat nyt torstaista sunnuntaihin -20%  tarjouksessa nettikaupassa ja torstaina pop upissa!  Pop upissa on tarjolla kaksi muutakin tyynynpäällistä ( silkkinen hapsullinen malli 30x50 tyyny tea-sävyssä ja sitten harmaa tyyny samettisomistein) Kokeilin heti omaan makkariin noita hapsullisia silkkityynyjä ja haaveilen toki tuosta päiväpeitteestäkin...kaikkien tyynyjen väreinä harmaan ja indigon sävyjä.

keskiviikko 25. syyskuuta 2013

MRS JONES POP UP TORSTAINA KLO 9-16
Rouva Jones pitää POP UP SHOPIA torstaina koko päivän! Avaan ovet yhdeksän maissa( viimeistään vartin yli 9) ja poppailen neljään asti, jos kävijöitä riittää. Tavaraa ja uutuuksia on tullut vaikka kuinka ja siksipä päivä on tarpeen myös järjestelyn kannalta. 

BeckSöndergaardin uusia upeita silkki-villahuiveja tuli 12 uutta kuosia/sävyä...Hunkydoryn uutuuksia on tullut...Tine K Homen kuorma oli valtava...upeat syksyn SysterP huivit ovat jo puodilla...odotan huomenna myös Design Lettersin täydennystä.  Vaikka mitä ihanaa siis! 

Ja onhan meillä toki tarjouksiakin:

kaikki Odd Mollyn neuletakit -20%
Tine K Homen uudet tyynyt ja päiväpeitot -20%
Alphabet Bagsin valkoiset kassit -20%
Famille Summerbellen tuotteet -20%

Tervetuloa!  

Mrs Jones pop up shop, Ukkohauentie 11-13 A, 2 krs.BECKSÖNDERGAARDIN UUDET HUIVIT
Rouva Jones sai eilen paketin, jossa oli 12 uutta BeckSöndergaardin silkki-villaista huivia! Ihania, syksyn sävyissä. Kuoseina tähtiä, sydämiä, pilkkuja, pikkuisia tähtiä ja leopardia. 
Kurkkaa puotiin, klik. 

Muistathan myös huomisen KOKO päivän POP UP Shopin Mrs Jonesin puodilla Haukilahdessa klo 9,15-16.  Ukkohauentie 11-13 A, 2 krs. Tervetuloa!