tiistai 10. syyskuuta 2013

MEILLÄ
Rouva Jonesin kotona on muutamia uusia syksyjuttuja. Tine K Homen raitamaljakosta tykkään kamalasti. Sain Pihkalasta kivan haasteen ja sepäs pistikin miettimään...tulossa kuitenkin piakkoin Mrs Jonesin versio sisustuskeijun mahdollistamista haaveista. Habitare-liput arvotaan pian ja 5 onnekasta saa matkaansa 2 lippua messuille.  Iloinen uutinen lienee se että sain 20 lisälippua Balmuirilta ja ne voit voittaa kommentoimalla edelliseen postaukseen. Arvon nekin kahden lipun setteinä, siis 10 onnekkaalle. Tulettehan sitten moikkaamaan Mrs Jonesia Balmuirin osastolle Habitaressa? Ihana ale-ylläri tulossa...¨

Muutama kuva meiltä kotoa elo-syyskuun aikana. Tine K Homen  ja Design Lettersin jutut Mrs Jones, klik. Tyynyt Missoni Home. Pellavalakanat Balmuir. Kori Tiirinkosken Tehdas.  Iloa tiistaihin! 

Mietin Mrs Jones POP UP SHOPia tälle viikolle pyynnöstä joko pe tai la, onko toivomuksia? 
Perjantai olisi noin 13-15, lauantai 10-13 esimerkiksi. Ja paikkana Mrs Jonesin puoti, Haukilahti, Ukkohauentie 11-13 A, 2 krs. Lisätietoa Mrs Jonesin facebookissa.

P.S. Design Lettersin lähetys on tulossa ja sieltä tulee lisää keittiöpyyhkeitä, säilytyspurkkeja, lakanoita ja puuttuvia kirjaimia mukeina. Jee!  Ja Hunkydoryn uusi lähetys on tulossa tiistaina ja sieltä tulee ihanaa raitapaitaa, tähtipipoja, kietaisuneuletakkia jne...ihanaa. Kuvia Mrs Jonesin facebookissa. Just näiden ihanuuksien takia poppailu olisi kyllä kivaa.

P.S.2. Meillä on uusi imuri! Uskokaa tai älkää mutta imurointi on jotenkin aika kivaa, nykyisin. Olen aina vihannut sitä. Taidan olla vähän ihastunut meidän uuteen Dysoniin. Postaus tulossa.


Ei kommentteja: