maanantai 30. maaliskuuta 2015

KIRJA JA KAHVI
Kännykästä pikaiset vinkit: 
Loistava sisustuskirja ( jo vanhempi, loppu Adlibriksestä mutta tilasin suoraan jostain tanskalaisesta kirjakaupasta) LIV &LYS eli Tehopari Lykke Foged ja Morten Holtum. Vinkin sain kuvauskohteesta, jossa kirjan bongasin.
Ja Nespresson uutuus, Limited edition Monsoon Malabar, maustettuna kanelilla. 
Niin hyvää. Aamukahvin maistoin Nicolas Vahen kahvisiirapilla. 

lauantai 28. maaliskuuta 2015

MRS JONESIN PÄÄSIÄISMARKKINATTervetuloa tänään Mrs Jonesin pääsiäsmarkkinoille Haukilahden kaupalle klo 11-15!  Kaikkea kivaa; tarjouksia, uutuuksia, herkkuja!  Ja siirsimme uutuuksia alakerran poistopisteeseen! 

YLLÄTYSTARJOUKSIA perjantai 27. maaliskuuta 2015

ILSE CRAWFORD
Mahtava koti, sisustussuunnittelija Ilse Crawfordin oma Lontoon koti. Persoonallinen, kaunis, tunnelmallinen. Konstailematon. Juttu on julkaistu Residencessä, klik.keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

AVELIAIhana sisustusliike Avelia Turun Ruissalon satamassa on todellakin käynnin arvoinen! Kuvausmatkalla poikkesimme ja arvatkaa mitä, pakko päästä uudelleen. Suunnitelen jo retkeä Turkuun. Mahtava miljöö, ihanat tavarat ja ihana kaupan väki: terkkuja Marille! 


MRS JONESIN PÄÄSIÄISMARKKINAT 27.-29.3.
Tervetuloa Mrs Jonesin pääsiäismarkkinoille perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina! Olemme avoinna pe 12-18, la 11-15 ja su 12-15. Markkinoilla huikea valikoima Nicolas Vahén herkkuja ja kaikkea kivaa. Uutuuksia myös monilta merkeiltämme...Hunkydory, Love Warriors, Love Stories, Saint Tropez, Gaudi, Nicolas Vahe, Tine K Home, Elce Stockholm, Musta5101, Cilla's, L:a Bruket, In Nuovo, Rosemunde, Please Jeans, Becksöndergaard, Pernille Corydon, Hipanema, SysterP, Edblad, Primeboots...

Pääsiäismarkkinoilla tarjouksia ja muuta kivaa! maanantai 23. maaliskuuta 2015

VALKOINEN
Valkoinen ja valoisa koti olisi taas tuolla naapurissa kaupan, kurkkasin tätä ihanuutta Alvhem Mäklerin sivuilla, klik.  Loistavaa viikoa sullekin! 
perjantai 20. maaliskuuta 2015

STAILAUSKURSSIKiva työpäivä takana; olimme opettamassa stailausta ja kuvanrakentamista Iittala Groupin visualisteille. Muutama tekemäni mallistailaus alla. Teemat Kukka-asetelma/ Kattaus/sormet multaan. Valokuvaus Krista Keltanen Styling Jonna Kivilahti

torstai 19. maaliskuuta 2015

RENTO
Mrs Jones arvostaa rentoa tapaa sisustaa, siis sellaista että näyttää siltä että tavarat vaan ovat ajautuneet paikoilleen ilman sen suurempaa sisustamista. Monet tanskalaiset kodit  vaan ovat sellaisia. kuten nyt tämäkin Femina.dk:ssa julkaistu juttu, klik.

p.s. Mrs Jonesin kaupalla tänään hurjasti uutuuksia (uusimpana Edblad, Elce Stockholm ja Essentiel)  ja yllätyksenä -20% ale kaikista normaalihintaisista housuista ja nahkalaukuista!  

P.s. Mrs Jonesin kaupan ALAKERTAan aukesi poistopiste, jonne kokoan kaikki viimeiset kappaleet ja poistuvat mallit -50% tarjoushintaan. Alakerta on auki samoi kuin liike eli arkisin 12-18 ja lauantaisin 11-15.
tiistai 17. maaliskuuta 2015

INSTAMeinasin tulla kertomaan että olen toooosi koukussa Instagramiiin. Voit seurata minua: jonnakivilahti 

KEVÄTLämpimät kelit lähestyvät ja toppapuku alkaa olla liikaa. Vinkki kevätpukuun; Phister&Philinan kevyt softshell-takki ja housut. Samaa sarjaa myös maailman pehmein fleece. Ainakin meidän neiti tarvitsee useamman puvun päiväkotikäyttöön, eka nyt hankittu:-)