keskiviikko 31. joulukuuta 2014

TUNNELMA




Mrs Jones rakastaa näitä Lotta Agatonin stailaamia kuvia. Kuvat on ottanut Mikkel Mortensen ja juttu on julkaistu Residence-lehdessä, klik.  Joulu javuodenvaihteen tunnelma on näissä läsnä, mutta ihanan hennosti. Ei mitään liikaa, eikä mitään liian vähän. Tältä meidän joulu tänä vuonna tuntui ja tuoksui.  


MAHTAVAA UUTTA VUOTTA  2015! 












tiistai 30. joulukuuta 2014

MRS JONESIN ALE




Mrs Jonesin kaupalla alkoi ALE!  

Tällä viikolla kolme rekillistä ihania vaatteita ja huiveja  -30% alennuksella! Ja koruja -50% hintaan!  Kaupalla vaikka mitä ihania tarjouksia: mm. kaikki joulukoristeet puoleen hintaan vielä tällä viikolla. Kenkiä -30%, yöpaitoja -30%, koruja -50%, Odd Molly Home -60% ja vaikka mitä muuta.  Kaikki kuvan tuotteet -30-50% alennuksella, mm. Hunkydory, Saint Tropez, Becksöndergaard, Oxxo, Mosmosh.... Pernille Corydon viimeisiä kappaleita poistohintaan.

Mrs Jones avoinna tällä viikolla
tiistaina 12-18
( ke ja to kiinni)
perjantaina 12-18
lauantaina 11-15

Tervetuloa moikkaamaan ja tekemään ihania löytöjä! 



sunnuntai 28. joulukuuta 2014

JOULUKOTI KÖPIKSESSÄ





Mrs Jones karkasi joulunviettoon Kööpenhaminaan. Kaksi muuttoa vuoden aikana ja pari muuta loppuvuoden aikana sattunutta juttua saivat niin sanotusti voimat vähän loppuun ja nyt oli hyvä hetki kerätä voimia.  Nappasin kovan flunssan jälkitautina mukaani vielä keuhkoputkentulehduksen ja poskiontelontulehduksen, Että silleen;-) Nyt ollaan jo kotona ja saatiin lapsetkin kotiin. On siis oikean joulun aika. Meillekin sopisi tuollainen kuusi printti.

Muutossa hukkuneen kameran laturin vuoksi (jossain täällä se on...) en sitten saanut kuvan kuvaa reissusta, mutta instagramissa on kivoja hetkiä.  Kentältä ostin kasan tanskalaisia lehtiä ja uudessa Bo Bedressä oli tämäkin ihana koti. Teksti Elisabet Kruse  ja kuvat Birgitte Wolfgand Drejer. Tämä nyt siis iloksenne. Huomenna Mrs Jonesin kaupalla alkaa ALE ...kivaa viikkoa sullekin!  Niin ja pyynnöstänne lisäsin nettikauppaan kaikki Love Warriors uutuudet!










perjantai 26. joulukuuta 2014

JOULU KÖÖPENHAMINASSA




Mrs Jones toivottaa upeaa joulun jatkoa! Lensimme muutamaksi päiväksi Kööpenhaminaan ja lumikin satoi tänään tänne! Paljon terkkuja! 












maanantai 22. joulukuuta 2014

LOVE WARRIORS




Mrs Jones on ratketa ilosta. Ehkä maailman hienoin brändi Love Warriors on nyt meillä Mrs Jonesilla. Uskomattoman hienoa. Saimme ekan lähetyksen tänään: kalentereita, tuoksukynttilöitä, kaulakoruja, rannekoruja, kaftaaneja ja kimonoja. Ja Toki Toki kynttilänjalka. Love Warriors on ruotsalainen brändi, jonka kuvien takana on Hannah Lemholt ja visuaalisen ilmeen takana taitava Sara N. Bergman, jonka työhuoneelta esittelin kuvia jokin aika sitten. Love Warriorsin sivuille, klik. Kaikki kuvat Hannah Lemholt/Love Warriors.

New brand in my Mrs Jones shop, Love Warriors. Just LOOOOVE it. 












sunnuntai 21. joulukuuta 2014

SATUMAINEN OSA 2




Ja vielä muutama ihana tunnelma aiemmin jakamastani kodista, klik.

Kuvat Sara Svenningrud. Juttu Imke Janochek. Styling Marie Olsson Nylander. 
Julkaistu Residencessä, KLIK








BECKSÖNDERGAARD





Mrs Jones sai ihanan lähetyksen vielä joulun korvilla: suuri Becksöndergaardin huivilähetys! Ja laukkuja! Tervetuloa Mrs Jonesin kaupalle tänään sunnuntaina klo 12-15 ja maanantaina sekä tiistaina klo 12-18. Meillä on glögi kuumana;-)

MRS JONES AVOINNA TÄNÄÄN 12-15






torstai 18. joulukuuta 2014

SATUMAINEN





Mrs Jones seuraa Residencen sivuja, siis sen ruotsalaisen sisustuslehden. Niin upeita koteja ollut viime aikoina, että jokainen lehtikin on ollut tarkoitus hankkia. Uusimmassa tämä: stylisti ja sisustaja Marie Olsson Nylanderin koti.  Satumainen, uskomaton. Mitä tuosta muuta voi sanoa. Inspiroiva. Kuvat Sara Svenningrud. Juttu Imke Janochek. Styling Marie Olsson Nylander. Ja lisää, klik.









maanantai 15. joulukuuta 2014

VALKOISTA





Mrs Jonesin blogihiljaisuus päättyy huomenna, kun netti alkaa toimia uudessa kodissamme. Tänään tarjoan teille valkoista herkkua, asuntokaupoilla kävin taas kurkkimassa. Tämä ihanuus on myynnissä Entrencen sivuilla, klik.

p.s. Meillä Mrs Jonesin kaupalla on myös tuota ihanaa mustaa valosarjaa...