perjantai 5. joulukuuta 2014

KUKKA SULLE

Mrs Jones toivottaa loistavaa loppuviikkoa! Kiitokset kaikille Mrs Jonesin kantispäivässä käyneille, olipa taas kiva päivä! Tänään rakennamme kaupalle joulua ja teemme tilaa maanantaina saapuvalle Tine K Homen joulumallistolle. Eilen saimme odotetut Housedoctorin valosarjat! Ja ne ihanat Saint Tropezin karvaliivit. Tänään on tulossa satumaisen hyvät Lakrids by Johan Bulow-lakut!  

Ja muistathan Mrs Jonesin JOULUMARKKINAT 12.-14.12.! 
Markkinoilla kaikki Mrs Jonesin ihanat tuotemerkit ja paljon uutuuksia. Pakkaamme lahjat kauniisiin paketteihin. Tervetuloa myös glögille ja Mrs Jonesin omia pipareita maistamaan. Mrs Jonesin kaverina la ja su puodin ulkopuolella Keinuhongan tilan herkkukärry ja Suvimarjan Suvi tilan herkkujen kanssa. Herkkukärryssä tarjolla mm. Keinuhongan tilan lihatuotteita, makkaraa, glögiä, juustoja, sinappia, hyytelöitä, kahvia ja muita herkkuja. Mrs Jonesin markkinat perjantaina 12.12. klo 12.18, lauantaina 13.12. klo 11-15 ja sunnuntaina 14.12. klo 12-15.

Pieni bloppis saattaa pompahtaa blogiin kun jatkan kaappien siivoamista, ainakin koruja on jo iso satsi tulossa bloppikselle. Ja muutakin kivaa...

ja klo 12 paljastuu Mrs Jonesin PERJANTAIN YLLÄTYS kaupalla. Ettei vaan olisi jokin huima tarjous....voimassa vain tänään ja vain kaupalla.

MRS JONES AVOINNA MYÖS SUNNUNTAINA 7.12. KLO 12-15!
Lauantaina olemme suljettuna itsenäisyyspäivän vuoksi.1 kommentti:

Berenice Big ! kirjoitti...

beautiful photos ! Really good mood