lauantai 28. helmikuuta 2015

NORMILAUANTAI
Mrs Jonesin normilauantai, kotona lasten kanssa, vähän ulkoilua, vähän töitä ja kodin siivousta.  Ihana keväinen fiilis.


torstai 26. helmikuuta 2015

BY LASSEN
Mrs Jones julkaisee vielä hieman By Lassenin kuvia Tukholman messuilta. Ihana osasto, lempituotteet. Mielettömän ihana nahkainen taittotuoli. tämän ottaisin heti kotiin! 
keskiviikko 25. helmikuuta 2015

LASI
Mrs Jonesilta kivaa keskiviikkoa, 
tänään kiire päivä mutta koitan päivitellä fb puolelle kivoja juttuja.  

P.s. kaupalla vielä laatikollinen ihania Hobstar laseja


maanantai 23. helmikuuta 2015

MAANANTAIN HERKKU
Mrs Jones bongasi tanskalaisesta Feminasta ihanan kodin, klik. Todella kiva kerrostalokoti Kööopenhaminassa, ei liikaa neliöitä (ainakaan tekstin mukaan), mutta oivaltavaa tilankäyttöä.  Kivaa maanantaita sinulle! 

p.s. Mrs Jonesin kaupalla on niin mielettömästi uutuuksia, että joudumme raivaamaan tilaa niille....tänään siis Mrs Jonesin SIIVOUSPÄIVÄ klo 12-18 ja sehän tarkoittaa ihan huikeaa löytörekkiä, jossa viimeisiä kappaleita/poistuvia merkkejä jne. -50% hintaan.  Siivouspäivässä vaatteita, huiveja, kenkiä, laukkuja. Siivouspäivän tuotteita pyydettiin myös nettiin ja kokeilen ehkä facebookin kautta tänään, jos siis onnistuu;-) 

perjantai 20. helmikuuta 2015

MUSTA
Mrs Jonesin lempiväri on musta. Musta ja valkoinen. Ja raita on aina hyvästä. 
Kivaa perjantaita sullekin! torstai 19. helmikuuta 2015

HUNKYDORY SS15Mrs Jones on innoissaan: saimme kaupalle 7 laatikkoa Hunkydoryn kevään uutuuksia... Siis ihan älyttömän paljon tavaraa. Puseroita, neuleita, mekkoja, takkeja, housuja, koruja, vöitä, laukkuja, mokkanahkaisia housuja ja hameita..., 
Mrs Jones avoinna tänään 12-18


keskiviikko 18. helmikuuta 2015

ARKISTOJEN KÄTKÖISTÄ

Mrs Jones on kaivellut arkistoja, siirrän matskua uudelle koneelle, vanha tilttasi ja koko arki on hieman haastavaa kun esimerkiksi Outlook kaatui ja siellä koko työelämä. Iloa keskiviikkoon!