torstai 25. lokakuuta 2012

UNELMATALO TÄBY

Rouva Jones lainasi vielä tämän ihanuuden kuvat Fantastic Frankin sivuilta. Fantastic Frank on ruotsalainen kiinteistövälitysfirma, jonka kohteet stailataan ja kuvataan ammattilaisten kanssa. Talo sijaitsee Täbyssä.

Tämä talo on uskomaton. Itse tykkään eniten mustasta väristä, ikkunoiden sijoittelusta ja pelkistetystä sisustuksesta. Ihana kylpyhuone.  Meidän kylppäri jäi remppaamatta kun muutimme tänne melkein 5 vuotta sitten, koska putkiremontin piti alkaa pikimiten. No vuoden päästä se ehkä alkaa... Tai jotain. Meidän kylpyhuone on kamala. Todella kaamea. Seuraavaan kotiin sitten jotain ihanaa. Se on varma. 

Huisin pitkän päivän jälkeen meinaan vielä hypätä sähköpostien kimppuun. Iphoneni ei jostain syystä suostu lähettämään vastauksia saamiini meileiin eli tämmöisinä päivinä menee pitkälle iltaan ennenkuin pääsen koneelle.  Huomenna on Gloria Blog Awards 2012 gaala ja olen jo innoissani siitä. Paljon tuttuja tulossa, kivaa! Lupasin asupostausta, jäänee huomiseen koska saan laukun vasta aamulla lainaan. Mekko ja kengät on jo jaettu Instagramissa:-) Photos Fantastic Frank.

XXX Mrs Jones

3 kommenttia:

Retromoderni kirjoitti...

Millainen on sun unelmien kylpyhuone? Mun pitäs suunnitella yläkerran kylpyhuone ja haluan sinne ehdottomasti marokkolaishenkeä mutta tästä väännämme niin kättä ukon kanssa,katotaan kumpi voittaa.

Bella kirjoitti...

No on ihana! :)

Hienot myös nuo puuportaat!

//Terhi kirjoitti...

Ihana, muuttaisin tuonne oitis. Maisema olohuoneesta on jotain aivan muuta kuin meillä todellisuudessa on kotona, tässä se on rauhoittava.