perjantai 5. lokakuuta 2012

HALI

Rouva Jones sai vinkin, että Kauniaisiin on nyt avattu uusi ihana sisustusliike. Kirmasin sinne tänään heti sovittujen töiden jälkeen. 

Ehdin onneksi piipahtaa HALIssa. Halin nimi on lyhenne Harmony Livingistä. Valkoista, mustaa, harmaata. Niin Rouva Jonesin värejä. Putiikki sijaitsee Kauniasten ostarin kakkoskerroksessa, postin vieressä. ( Alakerrassa on muuten ihana kahvila ja luomupuoti Lähellä DELI, josta ostin taivaallisia sämpylöitä ja suklaacroisantteja.)

Hali-kauppa oli nimensä mukaisesti harmoninen ja IHANA. Sisustusta ( mm. Rouva Jonesin lemppari Tine K Home) ja lastenvaatteita. Voi ihanuus tuota tornia, sen laittaisin kyllä mielelläni heti meidän Fannin huoneeseen. Joulupukki, pliis? Esitin pukille toivomuksen myös noista nukenvaunuista. Leikin niillä itse ellei Fanni innostu;-) Lastenvaatteita on niin vauvoille kuin  tytöille&pojille 2-7-v.

Fannille löysin ihanat mustavalkoiset tähtisukkahousut ja pipon. Ruotsalaisen I dig denim-malliston olisin huolinut kokonaan...Musta mekko, valkoinen neule ja ainakin farkut päätin jo kirppistuotoilla köydä ostamassa. Bloppis siis tulossa.

ja teille jotka ihailitte Zelected by house-lyhtyä ( arvonta jatkuu siis sunnuntaihin saakka) niin Kaisapa myy Halissa merkin lyhtyjä ja muitakin tuotteita. Sinne siis niin ei tarvitse odotella kotikutsukutsua. Kauppa auki huomenna lauantainakin.

www.hali.fi ja tykkäsin muuten Halista facebookissakin.











XXX Mrs Jones

9 kommenttia:

Lovviisa kirjoitti...

Oikia herkullinen puttiikki...Tommottinen tähtipipo tarhantätille :)

VillaKoira kirjoitti...

Oi, täytyypä käväistä tuolla! Täydellinen värimaailma ja ihania houkutuksia! Toinen bloggaaamasi putiikki on myös "have to go to" -listalla, eli HomeBazar, meidän raksan lähikauppa ;) ! Sinne en vaan ole mennyt siksi, koska sorrun kuitenkin ja nyt väliaikaisessa kämppäkodissa asuessa koitan vältellä minkään vaikka kuinka niin ihanan, mutta nyt ylimääräisen ja nurkissa pyörivän hamstraamista... mutta korut ja vaatteet, niitä voi aina shopata ;)!

Elisa kirjoitti...

Hei, aivan ihana putiikki. Ja ihan mun lähelläkin. Jes! Heti ens viikolla siis sinne. Kiitos (taas) kivasta vinkistä. :)

Frida - Visualaddict kirjoitti...

Ihanan näköinen puoti... Täytyy käydä. Onneksi on lähellä. Vau;)

Terkuin, Frida

Livingroom kirjoitti...

Kotikaupungissa uusi liike - enkä edes tienyt siitä! Thanks!

Päivi Lemström kirjoitti...

HEI, olisipa minulla vielä pienokaisia, niin ostaisin oitis nuo korivaunut...kaikkea muutakin ihanaa, kiitos kun jaat vinkit meille lukijoillesi!!

Linda kirjoitti...

Kiitos vinkistä. Asumme tuosta noin 40metrin päässä, enkä ollut törmännyt liikkeeseen.

Olli Keskinen kirjoitti...

Mäkin asun ihan lähistöllä ja DELI on kovinkin tuttu paikka. Täytyy käydä tarkistamassa hieman naapuriakin.

Senja / Tiara Living kirjoitti...

Nyt tuli hepuli, tuonne on päästävä tänään kävelylle! Kiitokset vinkistä!