keskiviikko 24. lokakuuta 2012

HALLOWEEN PLANS

Rouva Jones miettii lapsille Halloween-juhlia.
 
Rakastan juhlien järjestämistä ja nyt innostuin
Pulushopin
mustavalkoisista astioista, pusseista ja muista hauskuuksista.
 
Juhlat eivät meillä sijoitu tähän viikonloppuun vaan vasta seuraavaan. Ehdin siis vielä tilata nämä uutuudet.
 
Mustaa, valkoista ja oranssia. Harmaakin sopii.  Kaiverramme isoja kurpitsoja ja teemme niistä lyhtyjä. Karkit pakkaan lasipurkkeihin ja teen niihin karmaisevat etiketit. Kokemusta on, aikanaan muutama Halloween juttu tullut tehtyä;-) Ihanat nuo tikkarit!
 
Rakastan Adams-family tyyppistä hulluttelua( naamioidun perheen äidiksi oikein helposti)  ja olisi hauska tehdä oikein vimpan päälle hurjat halloweenit. Nuorimmainen haluaa todennäköisesti olla merirosvo, kuten aina kun on aihetta naamiaisiin.
 
Ja mainitsen nyt samalla asian, jota melkein joka ilta mietin. Luen JOKAISEN kommentin, kiitos niistä. Valtavasti. Mutta...aina en ehdi vastata tai saa aikaiseksi tai jään miettimään ja se unohtuu. Anteeksi;-) en tosiaan ole aktiivisin vastaaja mutta luen tosiaan ne aina. Koittakaa jaksaa, olen ajatuksella mukana.<3
 
ja toinen juttu. Teitä kirjautuneita lukijoita on tullut ihan kamalasti lisää. KIITOS. Ihanaa kun olette olemassa. Teitä on nyt yli  730. Päivittäin blogissani käy lukemassa ja katsomassa kuvia noin 3000 kävijää, välillä jopa 5000 ihmistä. Siis vuorokaudessa. Se on huiman paljon. Olen kiitollinen ja koitan tehdä vielä kivempaa, parempaa ja monipuolisempaa blogia.
 
Yllättävää ja ihanaa palautetta on se, kun joku teistä lukijoista huikkaa kahvilan naapuripöydästä että "sulla on ihana blogi, luen sitä joka päivä". Kuten eräänä päivänä Fazulla kävi.
 
ja tosiaan: koitan kehitellä kivoja postauksia myös ideoista, joita annatte. Nyt tulossa mm. postaus julisteista...sitä pyydettiin.
 
Pulushopiin klikkaat tästä

 
 
ja keskimmäisen tyttäreni kiskaleipomisiin mietin
näitä ihania paketteja. Vastustamattomia, vai mitä?
 

XXX Mrs Jones

4 kommenttia:

Päivi Lemström kirjoitti...

ONNEA VAAN SUUREN LUKIJAJOUKON JOHDOSTA, LUVUT OVAT HUIMIA. Nostan sinulle hattua, sillä päivityksiähän sinulta tulee sellaisella vauhdilla ja kivoja vinkkejä...siitä kiitos sinulle!
Nuo esittelemäsi tarvikkeet ovat huippukivoja...
XX

Elisa kirjoitti...

Kiitos itsellesi, että kirjoitat näin ihanaa blogia. Itsekin täällä joka päivä käyn inspiroitumassa ja toivomassa oman blogin olevan edes puoliksi yhtä hyvä kuin tämä. Myös siis bloggaamiseen liittyviä postauksia otettaisiin mielellään vastaan. :)

Aivan ihania nuo kaikki mustavalkoiset pussit ja cupcake kupit!!

Tuuli x Lumo Lifestyle kirjoitti...

Olen noita leipomuskoristelaatikoita nähnyt Williams Sonomalla Amerikassa, mutta nyt niitä siis saa Suomestakin!

Tykkään myös noista chevron-sahalaitapusseista, etenkin mustavalkoisista.

marru kirjoitti...

Minäkin haluan kiittää ihanasta blogista, olen aikas tuore lukija mutta erittäin ihastunut!!
Ehdotan juttua lempikaupoistasi Köpiksessä. Itse rakastan sitä kaupunkia, mutta sisustus/vaate yms liikkeitä haluaisin oppia tuntemaan lisää!
Raikasta syksyä!