keskiviikko 24. lokakuuta 2012

LUNDIA JA URBAN A

Rouva Jones oli muutama viikko sitten kivassa bloggaajatilaisuudessa.  Tilaisuuden järjesti Lundia, joka halusi kertoa uusista tuulista. Postasinkin jo aiemmin Lundian uusia kuvia, jotka Lotta Agaton on stailannut. Hienoja. 

Suomalaiset lapset ovat kasvaneet Lundia-kodeissa, vai mitä? Meillä ainakin oli vain ja ainoastaan Lundian hyllyjä. Ja kovassa nousussa tuntuvat taas olevan...ajanhenkisiin nuorien perheiden koteihin haalitaan lundioita mummolan vinteiltä ja kellarikomeroista.

Lundian tilaisuus järjestettiin Rouva Jonesin lempikaupassa, Urban A:ssa. Nappasin samalla kuvia kaupan ihanuuksista. Rouva Jones ei voinut vastustaa Hunkydoryn harmaata tähtineuletta...olen kulkenut viimeiset viikot se päälläni. Urban A:n valikoimaan kuuluu momnta Rouva Jonesin lempimerkkiä; 2nd Day, Maison Scotch, Hunkydory, Malene Birger, Snob ja Makia.

Sisustusarkkitehti Joanna Laajisto oli puhumassa tilaisuudessa. Postasin Joannan hienoista kohteista aiemmin. Olipa kiva kuulla Joannan ajatuksia. Piipahdin jo uusimmassa, Stockan uudessa One Tiny Champagne Barissa.














XXX Mrs Jones

1 kommentti:

Kirjatoukka kirjoitti...

Uoaaah, noi ballerinat <3