sunnuntai 28. lokakuuta 2012

GOOD MORNING SUNDAY

Rouva Jones nauttii aurinkoisesta aamusta selaten lehtiä ja keittokirjoja. Koti on hiljainen, olen kaksin nuorimmaisen kanssa. Muu perhe palaa sunnuntain aikana, ihanaa. Nautimme eilen pikkuneidin kanssa tyttöjen päivästä; leffassa Helinäkeijua katsomassa äiti-ja lapsikavereiden kanssa sekä sushilla. Kivaa.


Olen jäänyt aivan koukkuun Kusmiteeheen. Yksi purkki jo juotu. Tilasin niitä Hannasista ihan vastikään. Pakko laittaa uusi tilaus Spicy Chocolatea. Nyt kupissa Prince Wladimir.

Kauniit teemukit ovat suomalaista käsityötä ja ostin ne Home Bazaarin markkinoilta. Niin mukavat kädessä ja kauniit. Hennon vaaleansininen pieni purkki on Tine K Homen ja Nougatista, josta muuten lyhtykin aikanaan.

Kotona myös kaksi viime aikoina hankkimaani loistavaa keittokirjaa. Mieskin tykkäsi=täytyy olla tosi hyviä. Varsinkin tuo SAFKAA oli meidän molempien mieleen. PIPSAN KEITTIÖSSÄ pääsi heti testiin kun keskimmäinen tyttäreni (11 v) kokkasi kolmen ruokalajin illallisen viime maanantaina. Hasselpähkinä-omenasalaattia alkuun ja pastaa pääruoaksi. Pastasta puheenollen, tuo syksyn puhutuin Avokadopasta on siis tuossa Safkaa kirjassa. Ja oli se vaan ihanaa. Superhelppo.

Tapasin lempiruokatoimittajani Sanna Kekäläisen Gloria Blog Awards Gaalassa ( Sanna on paitsi Suomen paras, myös ihana ihana tyyppi) ja koska Sannan ohjeet ovat aina supereita, päätin kokeilla Nutella-Banaanijäädykettä, nams. En tosin nyt, mutta pikimiten. Ohje on Glorian Ruoka&viini-lehdessä 7/2012. Olen tehnyt ihanan Sannan kanssa töitä ja varmaan pian taas tehdään;-)

Ihana päivä edessä, lähden just kohta ihanan Niinan luo viettämään hauskaa päivää luovien, kauniiden ja hauskojen naisten kanssa. Lisää tästä myöhemmin...

Muistakaa osallistua Lifestylenordicin arvontaan, jonka palkintona on pikuuinen By Nord siilityyny. Arvonta loppuu tänään sunnuntaina 28.10.klo 21.


photos By Nord

XXX Mrs Jones

1 kommentti:

Heidi kirjoitti...

kiitti teevinkistä!! :)