keskiviikko 3. lokakuuta 2012

MISSONI HOME

Rouva Jones tykkää Missoni Homen tuotteista. Ja toki Missonin vaatepuolestakin. Kävin Lindexillä...myöhässä. Sain hankittua vain yhden mekon. Muut tuotteet olivat about koko 68 cm.

Ilonani kuitenkin Missoni Homen Bulevardin myymälästä hankitut tyynyt. Mustaa ja valkoista ja siksakkia. Ihanat ja ikuiset.

Ja tämä tyynyasia tuli mieleeni siksi, että sain vinkin blogiarvonnasta...Reelinki arpoo Missoni Homen ihanan "second hand" tyynyn. ( bloggaaja on itse voittanut sen Sisustuksen Koodin arvonnasta pari vuotta sitten, mutta laittaa nyt kiertoon. Oikea asenne!) Sen kuosi on sitä ihanaa siksakia myös. Voittaisinpa;-)


XXX Mrs Jones

4 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Nämä tyynyt on paljon kivemmat ku vaatteet - mustavalkoisuus kunniaan. ;)

Ihania juttuja olit saanut tuosta hyvä kietoon-haasteesta. Ite osallistuin vuosi sitten siihen FB:ssa ja lähetin kaikille 5:lle ja ilmoitin itsenikin muutaman kaverin listaan ja mitään en itse koskaan saanut. :O Noh..

Anu kirjoitti...

Tyynyt&pyyhkeet on ihania, vaatteista en niin innostunut. Turusta löytyy vielä vaatteita aikuisille, olisitko kiinnostunut..

//Terhi kirjoitti...

Kiitos linkityksestä. Laiton alempaan viestiini mailiosoitteeni koskien haastetta. Kivaa viikonjatkoa.

Retromoderni kirjoitti...

Mä ostin tytölle ja itselleni Missoneita Lindexiltä. Sitten törmäsin mieheeni rekeillä, sain sitten valita mitä halusin.