lauantai 6. lokakuuta 2012

LAUANTAINA

Rouva Jones nauttii lauantaista. Laitan pian risoton tulemaan ja otan lasin viiniä. Lapset ovat kotona ja aurinko paistaa. Syksyn kaunein päivä. Tuoksukynttilä palaa ja kotona on ihanan puhdasta.

Aamulla kävin Huiskulassa hakemassa kukkia kuvauksiin. Kotiin tarttui kimppu ruusuja. Niin kauniita. Maljakko Tine K Home Nougatista. Haluaisin että kotona olisi aina leikkokukkia.

Ennen lapsen tanssituntia piipahdin Cafe Latte Spiritissä hakemassa pyykinpesuaineita, koreja ja pari pakettia serviettejä. Puodilla oli niin kaunista että teen kuvista oman postauksen vielä illalla. Saan tosi paljon palautetta näistä kauppavinkeistä. Monet teistä eivät ehkä tunne Helsinkiä tai Espoota ja täällä käydessä on kiva tietää minne mennä, jos jotain kivaa tahtoo löytää. Eilisen postauksen HALI ja tämä Cafe Latte Spirit ovat ihania paikkoja.

Malene Birgerin tuoksukynttilä on Urban A:sta, jossa kävin eilen työasioissa. Lundia kutsui bloggaajia kuulemaan uusista tuulista. Postaus tulossa. Union Jack-huivi ja Hunkydoryn neule Urban A:sta. Kauppa on aina kuulunt top 5 suosikkieni kärkipäähän. En ikinä pääse ulos sieltä ilman ostoksia;-) Joulupukilta päätin toivoa Malene Birgerin kirjaa, jota Urban A myy.

Ranteessa pinkki Cruciani-ranneke Urban A, tähtirannekoru nahkaa Markberg/Delly, Helmirannekoru Soul of Maia/Vinkel ja swarovski-ranneke/Delly.

Kuvissa näkyy myös uusi By Pia's pellavakassi. Olen ollut mukana ideoimassa sitä Pialle ja sain oman kokeiltavaksi. Nyt se on mallistossakin. Toinen puoli musta ja toinen harmaa, siis kääntökassi. Muitakin  värivaihtiksia on, aina mustaan yhdistettynä. Kassi on juuri sopivan rento ja kooltaan niin iso, että kaikki tarvittava kyllä kulkee mukana. Ja pellavaa.XXX Mrs Jones

4 kommenttia:

Sisustus COCO kirjoitti...

Aivan ihana tunnelma kotonasi. Harmaaseen kassiin varmasti mahtuu paljon tavaraa.
Mukavaa viikonloppua ja syksyä.

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Kaunis tuo tuoksukynttilä. Olen keräillyt täksi syksyksi erilaisia laseihin valettuja kynttilöitä. Kunhan saan ruokapöydältä nykyiset kynttilät poltettua loppuun, otan uutuudet esille.

AnnaW kirjoitti...

Kauniita ruusuja! Rakastan noita koreja! Meillä on noita isoja kolme sadonkorjuukoreina. Sadonkorjuu, kun kohta päättyy, täytyy vähän putsata niitä, niin saan niihin taas täkit ja tyynyt talteen <3

Life´s Silverlining and I kirjoitti...

Lovely pics! Hug Nilla