lauantai 20. lokakuuta 2012

PERNILLE CORYDON

Rouva Jones on koukussa rannekoruihin. Tästä tykkään erityisesti; Pernille Corydonin rannekoru. Pelkistetty, elegantti, sopii niin farkkujen kuin iltapuvun ( as if tarvitsisin juurikaan iltapukua) kanssa. Ja hinta miellyttää myös, 27 e.

Pernillen koruja myy Nougat. Kuvissa myös Pernillen kaulakoru, josta mainitsin aiemminkin. Kesällä kaulassani oli ( ja arvonnassakin muuten) ihana kultaketju vaaleanpunaisella helmellä. Syksyisempi versio on musta ja siinä on sulka, peacemerkki ja helmi.  Olipas haastavaa kuvata noin hentoja koruja, pahoittelen laatua...tunnelma on herkkä ja suhruinen;-)

Silkkipaita Day/Nougat. Harvoin löydän näin "munnäköistä".


XXX Mrs Jones

5 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Lola tykkää kans kauheesti rannekoruista :) Mun mielestä ne maustavat asua jopa tyylikkäämmin kuin kaulakorut. Snö of Sweden on mun luottomerkki!

Elisa kirjoitti...

Aivan ihania! Varsinkin tuo kaulakoru on mun mieleen. Tykkään tollasista charm koruista missä on erilaisia riipuksia. Täälläkin self-confessed jewellery addict, koruja on joka paikka täynnä. Vielä, kun muistaisi käyttää niitä... :)

Kirjatoukka ja Herra Kamera kirjoitti...

Ou jee, tuo Peace-koru huuuuutaa mun nimeä... :)

MRS JONES kirjoitti...

Joo, ihanaa. Kaikkeni tein että vältyin Tukholman matkalla uusilta rannekoruilta:-) onko Markberg tuttu korumerkki? Niin makea, nahkaa ja raskaita niittejä. Pitääkin kuvata tuo omani, Dellyssä oli vöitäkin.

Mari kirjoitti...

Ihanat korut, yksinkertaisen tyylikkäät.I like. Minulla tällä hetkellä energisoiva vaihe, joten kaulassa ja ranteessa Rockin’Energyn luonnon kristalleista, puolijalokivistä ja nahasta tehdyt korut. Ilman niitä ei voi lähteä mihinkään ;)