torstai 11. lokakuuta 2012

I DIG DENIM

Rouva Jones postasi viime viikolla HALIsta, uudesta ihanuudesta Kauniaisissa. Monet kommetoivat uutista ilolla.  Halissa siis sisustusta ja lastenvaatteita.

Itseäni jäivät vaivaamaan I DIG DENIMin lasten vaatteet. Kurkkasin merkin sivuille. Tämä on tietenkin ruotsalaista muotiosaamista. Makeita. Nämä siis Pikku Halin puolella.

Itse haaveilen nuorimmaiselle I Dig Denimin mustaa "Grandpa" mekkoa ja farkkuja. Oli siellä ihania neuleitakin. Pakko kai huomenna piipahtaa ennenkuin koot loppuvat. Aloitamme pienimuotoisen blogiyhteistyön Halin Kaisan kanssa ensi viikolla eli jotain muutakin kivaa Halista saattaa kuulua...

p.s. sain meiliä ihanasta tapahtumasta nyt tulevana viikonloppuna. Hurmaava HOME BAZAAR järjestää viikonlopun aikana markkinat la-su klo 10-18! Sinne siis; sisustusta, hierontaa, kukkia ja vaikka mitä. Itse aion ainakin piipahtaa. Postaustakin sitten tulossa.  Osoite on muuttunut, vaikka paikka on sama. Eli sama tuttu puoti, mutta osoite nykyisin Brinkinmäentie 1.
 
 


Photos I Dig Denim

XXX Mrs Jones

5 kommenttia:

//Terhi kirjoitti...

Ihana kauppa ja kivoja vaatteita.

VillaKoira kirjoitti...

Ihana Hali :) !
Ja voihan houkutus, just kun joku aika sitten kommentoin tänne, että vältän menemästä meidän raksan lähikauppaan ennen kun on päästy muuttamaan uuteen kotiin, niin postailet HomeBazaarin markkinoista. Houkutuksia, houkutuksia... ;)

MRS JONES kirjoitti...

Instageamisaa näin äsken I dig denimin seuraavan malliston kuvia: ihania!! Tämä on mun uusi lemppsrimallisto!

MRS JONES kirjoitti...

Sori,,, kirjoitan kommentteja puhelimella enkä enää näe kirjaimia näköjään. No Instagram oli tarkoitus kirjoittaa.

Salud-Terveydeksi! kirjoitti...

Kiitos tästä vinkistä! Täytyy piipahtaa pian ja testata samalla reissulla se mainitsemasi deli. Kivoja uusia kohteita lähiseudulla,mahtavaa!