keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

THERESE S. JA KURSSIMIETTEITÄ

Rouva Jones seuraa ruotsalaisen sisustusalan stylistin Lotta Agatonin blogia. Lotta stailaa sellaisia keskivertoa hienompia mainoksia ja sisustuksia. Kannattaa kurkata. Siis hienoja!

Muun muassa Therese Sennerholtin mainoskuvat ovat Lotta Agatonin käsialaa. Lotta pitää Beckmansin muotoilukoulussa Tukholmassa omaa kurssiaan kuvien rakentamisesta ja stailaamisesta. Joka ei muuten ole ollenkaan helppoa... vaan tosi houkuttelevaa ja haastavaa. Oma kokemukseni parinkymmenen vuoden lehtijuttujen rakentamisesta on hyvä pohja toki näitä ihailla ihan siltä ammatilliseltakin kannalta.

Krista taisi jo mainitakin että meillä on suunnitteilla bloggaajille valokuvaus- ja stailauskurssi syksyksi. Todellakin vasta alustavassa suunnittelussa. Mietimme sisältöä, toteutusta ja ajankohtaa. Kestokin on harkinnassa, päivä vai kaksi. Paremmin sujuu aina hommat kun ehditään kunnolla tutustua. Osaanottajamäärä on rajallinen, ehkä 15 henkeä kerralla.  Krista sitten opettaisi valokuvauksen saloja ja minä stailausta ja kuvan rakentamista. Siis sitä miten tyhjään tilaan rakennetaan esim. olohuone, kun halutaan miljöö jossa kuvataan vaikka tyynyjä. Tai pienemmässä mittakaavassa; mitä lipaston päälle laitetaan että ei ole liikaa eikä liian vähän tavaraa. Siis sellaista. Kristan blogissa on jo pitkä joukko ilmoittautuneita...Olisko tälläiselle kiinnostusta omien lukijoideni parissa? Lisää tästä myöhemmin.

Theresen kuvat on tästä stailaamisesta hyviä esimerkkejä; julisteen ympärille on rakennettu kokonaisia maailmoja. Ihan hassu tavara voi viimeistellä tunnelman oikeanlaiseksi.

Photos styled by Lotta Agaton, borrowed via Lotta Agatons blog ( link above)
DesignTherese Sennerholt

I do love these Therese Sennerholts posters.
And Lotta Agatons styling in pictures.
XXX Mrs Jones

14 kommenttia:

Minna - Carefree Casualness kirjoitti...

Hep! Täältä löytyy yksi kiinnostunut :)

Sisustusliike nougat kirjoitti...

Ja mä olen kanssa messissä:)

Netta kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Netta kirjoitti...

Kristan blogissa ilmoittauduin jo mukaan, mutta innosta kiljuen täälläkin :) kuulostaa hyvältä

Hanna kirjoitti...

Haluaisin EHDOTTOMASTi mukaan :)

Nuppu Home kirjoitti...

Olisin kiinnostunut osallistumaan.

Tuire kirjoitti...

Kuullostaa oikein ihanalta! Täällä on yksi kovin kiinnostunut! :)

Keittäjä kirjoitti...

Olisin myös kiinnostunut kurssista. Juuri tätä kaivataan ainakin täällä.

Elisa kirjoitti...

Kuulostaa todella mielenkiintoiselta eli ehdottomasti kiinnostunut!!!!! Todella kiva idea ja upeeta, että ihmiset, jotka osaa asiansa jakaa oppejaan ja neuvojaan.

Päivi Lemström kirjoitti...

Julisteet ovat todella koukuttavia...haluaisin niitä niin omalle seinälleni...

Maria kirjoitti...

Ilmoitin innostuksestani jo Kristan blogissa, mutta huutelen täälläkin, jottei kiinnostukseni kurssiinne vain jää epäselväksi! :) :) :) Olen tosi kiinnostunut kuvausjärjestelyistä ja haluaisin toki oppia käyttämään kameraanikin paremmin. Loistava idea teiltä! :) T. Maria Pinkistä työhuoneesta

Petriina kirjoitti...

Samalla asialla kuin muutama muukin ;) Molemmat aihealueet kiinnostavat !

Anonyymi kirjoitti...

Jos mukaan otetaan myos ei-bloggaaja vaan blogien aktiiviseuraaja joka on erittain kiinnostunut valokuvauksesta, sisustuksesta ja asetelmista, olen ERITTAIN KIINNOSTUNUT tuleman mukaan!!
Terv, Sanna Kiviranta skiviranta@gmail.com

-HEINI- kirjoitti...

Olen kans erittäin kiinnostunut molemmista aiheista :) eli kiinnostunut kurssista.