torstai 14. kesäkuuta 2012

KORUKUUME

Rouva Jones on koruhullu.

Kaulassani on Aina pitkä hopeaketju, jossa on kaksi kultaseppä Pia Westerbergin riiousta, joihin on kaiverrettu lapsieni ja miehen nimet. Tykkään.

Juuri nyt pidän korvissani joka päivä uusia Pernille Corydonin korviksia Nougatista. Ja kaulaan sain uutuuden, sen samaisen kaulakorun mikä on arvonnassakin palkintona. Kannattaa siis osallistua!

Ranteessani on kokoelma rannekoruja. Musta nahkainen leveä nahkakääty hopealukolla on lempikultakaupastani Atelier Torbjörn Tillanderilta Kluuvikadulta. Sieltä olen elämäni tärkeimmät korut aikanaan hankkinut. Ja kummilapsille kummihelmiä.

Hamahelmistä tehty koru on hyväntekeväisyyskoru Urban A:sta, sen järjestön jota prinsessa Madeleine Jenkeissä vetää. Vihreää ja kultaa oleva koru on Moko Marketista ja oranssi Dellystä. Oranssin ja vihreän löysin vastikään. Tuo ihana pääkallohuivi kerman sävyssä on Dellystä kanssa. (En pääse sieltä ulos ilman lankeamuksia) Delly siis Bulevardilla, nettikauppakin on. Niin ja sieltä myös tuo vihreä silkkipuuvillatunika. ( sama kuin mustana, joo.)


XXX Mrs Jones

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on sama lempikultakauppa! Olen antanut P:llekin pysyväisohjeeksi, että sieltä saa lahjaksi ostaa mulle mitä vaan.

Teetin juuri kummitytölleme rippilahjaksi kummihelmet, tuli kyllä tosi ihanat!

t. Ipa

- L kirjoitti...

Olin tällä viikolla Nougatissa ja ostin siskolle Pernillen sormuksen synttärilahjaksi. Tosi ihani koruja!

Missä arvonta? Onnistuuko osallistuminen näin kommentoimalla? :)

MRS JONES kirjoitti...

Ipa moi, sama juttu. Sielta on hankittu aikanaan vihkisormus kuin kummihelmetkin. Nyt taidamme kerata kolmelle kummilapselle helmia...lucky drops; arvontaan voit osallistua kommentoimalla arvontpostauksen peraan (10.6.) jonna