tiistai 5. kesäkuuta 2012

THE TABLE

Rouva Jones sai tänään uuden sohvapöydän pihalleen.

Suunnittelin tämän itse, mitat 120x60x30. Juuri oikean kokoinen pihallemme lasitaloon. Olen jo vuosia etsinyt sopivan matalaa pöytää Kartellin Bubble Club sohvan kaveriksi. Nyt on.

Pöydän valmisti mittojen mukaan BELLOFERRO,
jonne klikkaat tästä.

Rautaputkesta tehty runko painaa aika paljon, on siis tukeva ja laadukas. Alkuperäinen ideani oli teettää runko pöydälle, jonka kanneksi valaisin paksun betonilevyn. Siksi rungon päälle laitettiin peltilevy ja tukipalkki sen alle. (tämän levyn päälle siis tulee vielä pintamateriaali) Mattamusta maali viimeisteli ilmeen.

Ajatus on kuitenkin viikkojen aikana muuttunut ja nyt luulen, että tyylikäs runko ansaitsee pinnakseen kiveä. Ohut kivilevy menee tilaukseen kunhan ehdin budjetoida sen. Siihen asti pärjään näin.

Ja mieli tekisi jo kokeilla tätä meille sisällekin, olohuoneen sohvapöydäksi. Sopisi sinnekin. Ihana, olen niiiin tyytyväinen. Suurkiitos BelloFerron väki!

This wonderful table is designed by me and BelloFerro made it! Soooo nice. Still waiting for black thin stone as the surface.
XXX Mrs Jones

4 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Aivan upea pöytä :)

Katja kirjoitti...

Hei Jonna! Ihana pöytä! Matto on myös hauska, onko se muovia vai kangasta? Mistä se on löytynyt?

Niin ja tervetuloa kyläilemään meille myös virtuaalisesti :)!

Grey balloon kirjoitti...

Super ihana pöytä, ja koko kokonaisuus on aivan mahtava!

MRS JONES kirjoitti...

Celina ja Grey Balloon, kiitos, itsekin tykkään! Olisinpa suunnitteluvaiheessa tajunnut että meillä on autotallissa eräs kivilevy...nyt se on liian iso. K; kiitos, matto on vuosia sitten ostettu Nougatista. On sellainen muovikudosmatto. terkuin jonna