tiistai 12. kesäkuuta 2012

Koukussa aprikoosiin

Rouva Jones on ihan pienestä tytöstä saakka tykännyt aprikooseista ja niiden tuoksusta. Kun odotin esikoistani aikanaan, heräsin öisin eräässä vaiheessa raskautta siihen että oli pakko avata aprikoosimarmeladipussi. Kiva. Nyt löysin ihan mielettömän suihkugeelin! Lupasin aiemmin vinkata kivoista tuotteista kun sellaisen löydän.

Jeanne en Provence on Provence-henkinen vartalonhoitosarja ja löysin sen Emotionista, siitä Sokoksen kempparista.  Sarjaa on valmistettu Grassessa ja vuodesta 1978. Plaisirs d'été Peche Abricot, suosittelen. Omani on kohta tyhjä kun perheen tytöt ihastuivat.

Kropparasva oli pakko ottaa myös tuoksun vuoksi. Mantelia. Molemmissa muovipullo, bonusta näin kesälomaa ajatellen.

Nappasin mukaan myös Laventeli-saippuan, koska oli niin nätti. Olen aina ollut heikkona kamee-koruihin. Kamee on tämän sarjan tunnus. Kaikissa bonusta myös kiva hintataso. Seuraavaksi meinaan kokeilla Douceur de Lait-saippuaa ja Makeamantelikösivoidetta.

XXX Mrs Jones

3 kommenttia:

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Varsinkin tuo suihkugeelipullo on mieleeni. Siippa on tosin tuonut tuliaisina käyttämieni tuoksusarjojen suihkugeelejä, niitä on parikin pulloa odottamassa... mutta painan tuon mieleeni.

Marjo kirjoitti...

Pitääpä ostaa, aprikoosin ja mantelintuoksut on ihania. Kiitti vinkistä!

Päivi Lemström kirjoitti...

Hei, olenpa ''onnentyttö'',kun löysin kauniin blogisi. Liityin juuri lukijajoukkoosi...olen itse tuore blogin kirjoittaja.