perjantai 1. kesäkuuta 2012

BY NORD & LIFESTYLENORDIC

Rouva Jones tykkää kovasti By Nordin tuotteista.

Arvoin viime viikolla By Nordin sulkatyynyn, jonka lahjoitti palkinnoksi uusi Oululainen sisustusnettikauppa Lifestylenordic. Nyt päätimme tehdä pikkuisen blogiyhteistyötä ja siksipä kävin ihan ajatuksella kurkkimassa kaupan valikoimaa. On se vaan hyvä.

Olen meidän Fannille katsellut niitä ihania bambilakanoita ja varmaan tilaankin ne..mittaan vielä koon. Meidän tytöillä on aina ollut kotimaiset untuvapeitot ja niiden koot ei ihan sovi esim. Gantin lastenlakanoihin. Olisipa nuo sopivat. Mietin myös keittiöpyyheitä, mutta mietin raaskinko ikinä ottaa niitä käyttöön? Ja tuo hevostyyny on ihan huikea. Senkin ottaisin heti sohvalle. Uusimmat kuosit näin jo alkukeväästä Kööpenhaminassa Casa Shopin ikkunassa ja voi, on ne ihanat. Kurkkaa niitä Lifestylenordicista. Linkki sivupalkissa;-)

Koitin ladata kuvia By Nordin omilta sivuilta, mutta en jostain syystä päässyt lataamaan kuvia tai katalogia. Koitan uudemman kerran taas arkena. Keksin kuitenkin katsella valikoimaa googlen kuvahaulla ja tälläisiä ihanuuksia löytyi. Tuo puutuplapussilakana on vanha suosikkini, taisi olla mallistossa pari vuotta sitten.

Olen ihastunut tuohon mustaan mökkiin, jonka miljöössä mainoskuvat on eräänä sesonkina kuvattu. Olen koittanut löytää mökin kuvia blogiin esiteltäväksi, se on aivan huikea, tunnistin miljöön kuvasta, jonka näin muistaakseni Elle Interiörin jutussa.  Tulossa on, jahka löydän. Lempikuvani on toisessa rivissä alhaalta, se oikealla oleva.

Tulipas pitkät tarinat.  Nyt nukkumaan, aamulla muksujen koululle...todistuksien jako.

Photos By Nord

XXX Mrs Jones

Ei kommentteja: