maanantai 25. kesäkuuta 2012

BACK HOME

Rouva Jones palasi arkeen aurinkoisen ja sateisen juhannuksen jälkeen. Totuus ison uusperheen pyykkikaaoksesta paljastui kun palasimme reissusta: ilma oli sateisen kostea, kuivausteline hajosi, kuivausrumpu hajosi ja joo, hukuimme puhtaaseen pyykkiin. Koko jengin lakanat ovat nyt pihalla, mutta eivät varmaan kuivu ennen loppuviikkoa.

Ihanat ensimmäiset oman pihan pionit maljakoissa.( maljakot Tinek Home Nougatista)  Ilman tietokonetta ja iPadia vietetyn juhannuksen jälkeen ( iphonella kyllä niukasti blogimaailmassa, myönnän) himoitsin lempiblogieni uusia päivityksiä. nyt vinkkaan seuraavia; Helt Enkelt ( ikisuosikki), Nordic Leaves, Frl. Klein ja Blackbird. Kaikki löytyvät blogspotin kautta.

Ihanaa viikkoa, juuri avasin itselleni supertärkeän uuden projektin sopimuskuoren. Upea tunne. Lisää siitä. Allekirjoitamme Kristan kanssa tällä viikolla paperit ja sitten voinen kertoa lisää. Muutamat teistä jo tietävätkin...XXX Mrs Jones

4 kommenttia:

Anna-Malin kirjoitti...

thank U :)

have a great week.

/anna-malin

Päivi Lemström kirjoitti...

Hei, olen jäänyt seuraamaan blogiasi ja olet kyllä mestarikuvaaja; arjen kauneutta parhaimmillaan, jota itsekin rakastan.Blogimaailma on kiehtova näin uuden bloggaajan silmin.Nautin suunnattomasti kuvistasi ja hauskasti kirjoitetusta tekstistä. Kiitos.

Annu kirjoitti...

Onnea uusiin projekteihin, kertokaa pian lisää!

Life´s Silverlining and I kirjoitti...

good luck with your new projekt!have a nice day