keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

DELLY

Rouva Jones löysi tälläisen ihanuuden; DELLY-liikkeen Bulevardilla.

Jostain syystä satuin sisään vasta viime  viikolla, vaikka sijainti on mitä parhain. Liike on vastapäätä Nougatia, jossa asioin usein. No, onneksi löysin nyt.

Kaupassa on pääosin tanskalaista muotia, myös ranskalaisia; ne siipiselkäiset. Kenkiä, auts miten ihania. Tahtoisin nuo varvastossut joissa kukka. Koruja, huiveja ja vaikka mitä ihanaa.

Itse ostin Snobin mustan silkkipuuvilla-tunikan, jota olenkin  nyt käyttänyt joka päivä.

Löysin uuden lempikaupan...kivaa.XXX Mrs Jones

6 kommenttia:

AnnaW kirjoitti...

Aivan mahtavan IHANA tuo musta tunika!

Anni kirjoitti...

Oih, ihanan näköinen kauppa!


Terveisin, Anni @
anninpukeutumisleikki.blogspot.com

Tiina A kirjoitti...

Oi, mita ihanuuksia! Pitaakin kayda siella ens Suomen reissulla.

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Ihanat nuo alakuvan espadrillot

Anonyymi kirjoitti...

Olipa kiva huomata tämä postaus täällä blogissasi. Dellyn omistaa nimittäin ystäväni ja siellä tulee säännöllisesti vierailtua. Mietinkin joskus aiemmin jotain muuta vaateaiheista postaustasi lukiessani että Dellyssa voisi olla sinun makuusi. :)

Ah, se kauppa on täynnä kaikkia ihanuuksia. Etenkin kevään tähtikuvioiset huivit ovat saaneet pääni sekaisin ja omistan niitä useita mutta voisin hankkia vaikka kaikissa väreissä.

-Tintti-

MRS JONES kirjoitti...

Hei kaikki ja kiitos kommenteista, iloinen olen itsekin kun Dellyn löysin. Sain ostoksilleni ihanan kesäkassin..tytär jo ryösti sen. Kaikkea ihanaa jäi minua odottamaan; ikkunassa rosa tähtihuivi, ekan kuvan kukkavarvastossut mustana ja enkelisiipinen t-paita. Ostan harvoin enemmän kuin yhden asian kerrallaan ja nyt se oli tunika. terkuin jonna