perjantai 14. syyskuuta 2012

LULU JA LAINALAUKKU

Rouva Jonesin kauan himoitsema Lulu on kotona.  Jaa mikä?

Lulu on Chill Norwayn pääkallokuosinen silkkitunika WishWearista.

Lulun kaveriksi tilasin kännykälle mekon samalla kuosilla. Se on WishWearin nettikaupasta kanssa. Niin makeet. Kännykkäkotelon näin Mirkan blogissa.

Jokin aika sitten postasin laukusta ja sain teiltä lukijoilta kysymyksiä; olenko kokeillut merkkilaukkuvuokrausta. No en ole. Otinpa siltä istumalta yhteyttä Designiston Katariinan.

( Otin yhteyttä myös toiseen vuokrausta tarjoavaan firmaan mutta en saanut vastausta)  Ja nyt olen kokeillut;-)  Tarkempaa postausta kokeilusta tulossa. Kuvissa näkyy haavelaukku, jota nyt lainaan. Louis Vuitton Sunset Boulevard. Aika kivaa, ensi viikolla on juhlat joissa aion olla tuo kainalossa. Kuvia siitäkin tulossa.

Tuosta lainauksesta ja kokemuksista tulossa siis lisätietoa. Tämä vaan sopi Lulun kaveriksi ja pääsi kuviin heti. Loistavaa viikonloppua;-) Kukat Huiskula. Matto (Nordal) Pompotista, jossa koitan käydä aina kun olen siellä päin. Ja suosittelen muillekin. Kaulakoru Soul of Maia /Vinkel Homes.

Aijoo, sain( = olin pakotettu hankkimaan)  muuten lukulasit. Valitsin mustat Ray Banit. Ja koska Instrussa sattui olemaan tarjous "kahdet yksien hinnalla" on Rouva Jonesilla myös pinkit Pradat. Jatkossa toivon tämän näkyvän siinä etten tee niin paljon näppäilyvirheitä;-)
Sain pyynnön muistutella teitä lukijoita mukaan äänestämään suosikkisisustusblogianne kaikkien aikojen ensimmäisessä
Gloria Blog Awards 2012 kilpailussa.Mrs Jones on mukana ehdokkaana kahdessa kategoriassa: Kaunein sisustusblogi ( jonka voittajan päättää ammattilaisraati) ja Lukijoiden suosikkisisustusblogi, jonka voittajan te päätätte. On niin makeeta olla mukana. Olen iloinen jos äänestät Mrs Jonesia. Linkki sivupalkissa. Kiitos;-)


XXX Mrs Jones

3 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Mulla olisi pakottava tarve saada toi paita myös :) Ihana ihana!!

Elisa kirjoitti...

Aivan ihana LV laukku. Todella tyylikäs. Odotan innolla "raporttia" vuokrauksesta. :)

karmucaycuquino kirjoitti...

bonito post
un saludo desde

http://karmucaycuquino.blogspot.com.es/