lauantai 1. syyskuuta 2012

H2O

Rouva Jones tarjoaa veden usein pullosta, ei kannusta. Siis kraanaveden. Meillä on kaikenlaisia lasipulloja, mutta parhaaksi olen todennut Housedoctorin pullon, jossa on oikea korkki. Siis korkki-korkki. Vanhemmassa mallissa on sininen logo, jotenkin 50-lukuinen, mutta tästä mustavalkoisesta tykkäsin niin, että oli pakko napata kaksi pulloa Perobasta mukaani. Kaksi pullollista vettä saattaa huveta aterialla. Ainakin meidän jääkaappiin tämä sopii. Kiva.


XXX Mrs Jones

5 kommenttia:

Taikku kirjoitti...

Kiitos vinkistä. Näyttää olevan Peroballa verkkokauppakin, pakko saada tuollainen vesipullo :)..aivan ihana!

Katri kirjoitti...

Hieno pullo! Kyllähän tuollaista vesiastiaa mielellään katselee ruokapöydässä. :)

Kiitos inspiroivasta blogistasi - minulla on sinulle tunnustus :)

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Hauska idea nuo etiketit.

Jotain samanlaista voisi ideoida juhliin ja toteuttaa itse etiketit; imuroida sopivat fontit netistä ja kirjoittaa kiva teksti etikettiin. Sitten vain tulostus ja etiketin liimaus. Kivoja antiikkipulloja on jo valmiina.

MRS JONES kirjoitti...

Jeps! Kiitos kommenteista. Taikku: joo on verkkokauppa. Ja jos pulloja ei ole siellä niin varmaan postittavt muutenkin. Katri; kiitos tunnustuksesta. Käyn poimimassa sen. Ja Lumo: joo. Olen itse toteuttanut niin että printtasin, kiinnitin mustaan tai valkoiseen pahvista leikattuun vyötteeseen, kiinnitin kntktimuovin ympärille ja kesti myös käytön. Kiinnittyy myös näppärästi kontktimuovilla tuo vyöte ympärille. Kivaa la iltaa...jonna

VillaKoira kirjoitti...

Ihana! Tykkään :) !