maanantai 3. syyskuuta 2012

MAANANTAI

Rouva Jones kiepautti kotona työhuoneen uusiksi. Olen luonteeltani sellainen, että jos ison projektin ( tai kouluaikoina kokeet) deadline lähestyy tai on jo aivan päällä...joudun tekemään jotain muuta. Siis vaikka nyt vaihtamaan järjestystä kotona. Vasta sitten saan työstä kiinni. Olen aina ollut tälläinen. Tosi fiksua, no ei.

Mutta pöydät on nyt pitkittäin. Kiva.
Tuolit Eames, pöydät Martela. Tekstitaulut ja marokkopurkit Grey&White. Numerokalenteri vuodelta yksi ja kaksi, olisko ollut Zarrosta joskus vuonna 93? Viereisellä työpöydällä Hankolaisen valokuvaajan Tomi Parkkosen valokuvataidetta. Olohuoneen puolella vilahtaa lempilamppuni Bourgie Kartellilta, niitä on olkkarissa kaksin kappalein. Ja puu on Eero Aarnion The Tree, Martela.

Ja jututkin sain viikonlopun aikana tehtyä. Kaikki siis about mallillaan. Maanantai menee kyllä koneella. Tervetuloa kaikille uusille kävijöille..ilmeisesti Gloria Blog Awards-kilpailun vuoksi blogissa on ollut uusia lukijoita monta, monta  sataa päivässä. Loistavaa ja toivottavasti viihdyitte! Täällä ollaan, uudemmankin kerran.


Grey&White-nettikaupan ihana arvonta, jonka palkintona on Beach Housen kylpytakki...on loppunut ja voittaja on arvottu. Voittaja on..tadaa..Random Orgin arpomana SUSANNA K! Onnea, laitoin sinulle sähköpostia. Kiitos kaikille osallistumisesta! Uusi arvonta tulossa...

ja vielä yksi juttu: Huomasin Mirkan blogissa Caloun kumppariarvonnan! Ainakin Rouva Jones osallistuu, juuri ihastelin noita samaisia Mokossa. Mirkan blogiin KLIK
XXX Mrs Jones

4 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Erittäin hyvältä näyttää, paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia, ja toiminnallinen työpiste.

Riikka kirjoitti...

Voi että kuulostaa tutulta! Mulla kyllä sijaistoiminnot rajoittuvat yleensä vain siivoukseen ja järjestelyyn eivätkä huonekalut sentään vaihda paikkoja :) Työhuone näyttää tosi kivalta noin.

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Kaunis työhuyone. Meillä in seitsemään vuoteen vain kerran vaihtunut järjestys. Pitkulainen, kapea muoto asettaa loppuijen lopuksi aikalailla rajoituksia työhuoneen kalustukselle.

Pellavasydämen Mervi kirjoitti...

Ehdin tekemään vielä tämän ja tämän ja oikeastaan ei nyt vielä tarvitse alkaa....voin vielä vähän...näitä sijaistoimintoja olen minäkin oikein hyvä keksimään! Siivouskin on kiva, kun sitä tekee jonkun muun työn SIJASTA.