sunnuntai 9. syyskuuta 2012

WALLDESIGN

Rouva Jones toivottaa kaunista sunnuntaiaamua. Ilahdutan aamuanne kivoilla julisteilla. Koot A4 ja A3.

Sain meiliä kahdelta äidiltä, jotka äitiysloman aikana keksivät idean kastetauluista. Idea omaan kotiin suunnittelluista kastetauluista paisui firmaksi. Nyt julisteita on moneen kategoriaan. Kannattaa kurkata www.walldesign.fi. Sain mahdollisuuden valita kolme julistetta juuri avatusta nettikaupasta Ensimmäinen on moderni kastetaulu ja kaksi muuta vanhimman tyttäreni seinälle, jonne on tekeillä kollaasi mustavalkoisista julisteista.

Tykkään kovasti Therese Sennerholtin julisteista ja näissä on havaittavissa samaa tunnelmaa. Kastetaulu on oma suosikkini ja ruuvasin sen jo nuorimmaisen huoneeseen. Kastetauluihin saa siis omat synttärit ja nimet. Tästä tuli niin makea että aion tilata vanhemmillekin tyttärille tuollaiset.

Ja pikku vinkkinä:nyt käynnissä Tine K Homen ja Nougatin Logotray-arvonta ( osallistut kommetoimalla keskiviikon kilpailupostaukseen)vielä sunnuntain iltaan saakka ja pian alkaa uusi mahtava arvonta!

Walldesign-nettikauppaan klikkaat tästä, klik


p.s. tuo "I like the.." tekstijuliste oli A3 kokoinen, mutta leikkasin pienemmäksi kun löysin sopivan kehyksen hiukan pienemmässä koossa. Eli siksi teksti isompi kuin A4-kokoisena, jos ihmettelet.

XXX Mrs Jones

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kiitos tosi paljon vinkistä! Olen koukussa musta valkoisiin julisteisiin,klikkasin kolme kappaletta kotiin tyttäreiden seinille.

Hanna kirjoitti...

Kiittelen myös vinkistä!

Pöppis kirjoitti...

Tulevana kummitätinä poiminkin tästä oivan vinkin kummilahjaksi, kiitos! :)

Sofi kirjoitti...

Kiitos huippuvinkistä! Yksi kysymys olisi: ilmeisesti A4:t printataan valikuvapaperille. Kiiltääkö omasi paljon? Onko suuri ero A3:n pintaan? Kiitos jo etukäteen :)

helinakeiju kirjoitti...

Mä olen kärsinyt tänään maanantaimasennuksesta, joka alkaa maanantain vaihtuessa tiistaihin menemään ohi.
Mutta taulu, joka kertoo tänään on hyvä päivä sopisi tälläisiin päiviin loistavasti.

Ihania juttuja !