torstai 27. syyskuuta 2012

MASTERS

Rouva Jones hoksasi ettei yksi lempituoleista ole koskaan päässyt kuviin. Tässä siis ihana Masters, Kartell Flag Storesta.

Hankin tuoleja usein  yksitellen. Mielestäni on kivaa, että eri huoneissa on erilaisia tuoleja.  Vanhimmalla tyttärelläni on Louis Ghost, nyt kymmenvuotissynttäreitään viettänyt ihanuus ja nuorimmaisella sama Lou Lou Ghost lasten koossa. Molempien tuolit ovat kirkasta muovia ja suunnittelija Philippe Starck. Lempisuunnittelijani.

Keskimmäisen tyttären  tuoli on Masters, sekin Starckin käsialaa. Valmistaja Kartell. Mastershan yhdistää kolmen klassikkotuolin muotoja. Tunnistatko tuolit, jotka ovat antaneet inspiraation?

Koska tyttären huoneessa vallitsee ikuinen kaaos, kuvasin tuolin eteisessä;-) Tämä tuoli sopii muuten paremmin kuin hyvin pleikkapelituoliksi, kun kädet lepäävät loistavassa peliasennossa, sanoi hän. Valitsin Mastersin mustana, vaikka haaveilenkin pihalle valkoisia.

Musta Componibili sen sijaan on eteisessä juuri oikella paikalla. Kaksi samanlaista valkoista on makuuhuoneessa yöpöytinä. Kolmannen kuvan kirjahyllyt Hannas.







XXX Mrs Jones

2 kommenttia:

//Terhi kirjoitti...

Kiva postaus. Blogissani on meneillään Missoni tyynyliinan arvonta. Kurkkaa.

Hanna ★ kirjoitti...

Kylläpäs näyttääkin musta componibili kivalta oman valkoisen jälkeen!