keskiviikko 12. syyskuuta 2012

HABITARE 2012: POIMINTOJA OSASTOILTA

Rouva Jones oli Habitaressa.

Kuljin lainakamera kaulassa ja kuvasin kivoja asioita. Koska en ollut yhtään ehtinyt perehtyä kameraan..pieni huoli vaivasi kuvien laadusta. Mutta ihan hyvältä näyttää. Onkohan se niin että kun kamera on tarpeeksi hyvä, on ihan sama kuka nappia painaa;-) Ammattilaisen jälki sitten vaan on aivan eri planeetalla.
Lainassa siis Canon 5D Mark III. Lisää siitä kunhan ehdin tutustua.

Tässä tunnelmia osastoilta. Kivoja asioita, värejä tai muuten vaan muistiin kuvattua. Lisään kuvateksteihin muutamia huomioita.

Trash-postaus tulossa. Ja pakko mainostaa: käykää yläkerrassa; Salonki-osastolla on vintagea ja antiikkia. Muunmuassa jo parikymmentä vuotta himoitsemani Harry Bertoain Diamond Chair, mustana ja kahtena kappaleena. Olisin ostanut jos vaan olisi budjetti sallinut. ( 950 € kpl) Mutta ainakin ihailemaan kannattaa mennä. ( olen muuten aina haaveillut Hästensin sängystäkin;-))

VEPSÄLÄINEN

KIRSI VALANTI JA ZETA DESIGN

PANTON TUOLIT JA JIELDE LAMPUT

SECTO JA LASTENHUONE.FI

MOSA INTERIORS JA AFFARI

VAJA FINLAND

DESIGN SHOP OUTLET

POIAT

KAY BOJESEN

ITALIALAISIA SOHVIA JA KEITTIÖITÄ

VEPSÄLÄINEN

BY NORD

DESIGN HOUSE STOCKHOLM

TONFISK

MOSA INTERIORS


XXX Mrs Jones

4 kommenttia:

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Kivoja kuvia, vaikka ei mielestäni se kamera tee kuvaajaa, vaan päin vastoin hyvä kuvaaja saattaa saada hämmästyttäviä kuvia vaikka kännykällä... vaikka tietysti hyvä kamera auttaa asiaa, kun taito on hyppysissä.

Vähän harmittaa, etten pääse tänä(kään) vuonna Habitareen, osuu aina minulel hankalaan aikaan. Nytkin istun Tallinnan laivalla matkalla kahdeksi päiväksi Eestiin. ja viikonloppuna olen jo Pariisissa... ihan mukavia työreissuja, mutta Habitare voisi olla viikon aiemmin tai myöhemmin...

mirka kirjoitti...

Oon niin heikkona tuoleihin ja valaisimiin että...tyyris maku minulla!
Tavoitteeni on että olen ensi vuonna Habitaressa esillä yhden jutun kanssa...pitää toivoa tooosi lujasti nyt!

Minttu / Saa kurkistaa blogi kirjoitti...

Kiitos kuvista!:)
Harmittaa kovasti, etten itse pääse paikalle.
Itse kuvaan canonin 5 d mark II:lla ja loisto kamera on. Kameran painoon tottuminen, kuten käytön opettelussakin on aluksi vähän opettelua:)

Terkut saa kurkistaa blogista.

//Terhi kirjoitti...

Kiitos näistä kuvista. En tänäkään vuonna pääse Habitareen. Värejä on selkeästi enemmän kuin aiempina vuosina, vai olenko väärässä. Olen intoa piukassa, huomenna pääsen Kööpenhaminaan.