tiistai 18. syyskuuta 2012

DESIGNISTO

Rouva Jones vihjasi aiemmin, että nyt on laukkuvuokraus meneillään. Kokeilen tätä hauskuutta oikeastaan lukijoiden pyynnöstä. Sain muutamia kysymyksiä laukkujen vuokraamisesta kun postasin omista käsiveskoistani. No en ole kokeillut aiemmin, mutta nyt olen.

Otin yhteyttä DESIGNISTOon. Katriina vastasi heti ja halusi tehdä blogiyhteistyötä kokeilun muodossa. Testaan nyt paria laukkua. Ekana testattavana on Louis Vuitton Odeon, joka on varsin kätsy olanylilaukku. Olen aina tykännyt Louis Vuittonin  klassikoista ja oma Neverfull PM alkaa olla kauniisti ikääntynyt;-) Tämä on arkilaukkuna tosi hyvä, kun kädet jäävät vapaiksi. Vähän jännitän ettei kynä tai huulikiilto jätä jälkiä laukkuun, mutta olen varovainen. Omien laukkujen kanssa olen aika huoleton.

Tässä tämä, tuli postissa ja palautan sitten laina-ajan lopulla samassa paketissa. Mukana oli palautusta varten tarvittavat osoitetarrat. Helppoa.  Toinen testilaukku (Louis Vuitton Sunset Boulevard) pääsee tositoimiin loppuviikosta kun menen yksiin juhliin piipahtamaan ja sitten ensi-iltaan Teatteri Hevosenkenkään uutta Kultakutri ja kolme karhua-näytelmää katsomaan. (Karvaliivi Style Butler.)XXX Mrs Jones

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Näyttää aikas nopeesti kulahtavan ja hajut jää! Mutta on se niin siisti(hieno) ja tykkään mallista että haen itselleni samanlaisen Hesasta kun laina-aika loppuu!!