perjantai 28. syyskuuta 2012

BLACK

Rouva Jones jäi nyt mustan paulohin. Selasin yhden työjutun takia kivaa hollantilaista VtWonen lehteä ( jonka kirjoja muutama kaapissani on, tosi kivoja) ja sieltä poimin lainaan pari ihanaa kuvaa.

Ripaus mustaa ja ajanhenkisiä lisukkeita; kuparia, puuta.

Monta hyvää asiaa on tänään edennyt.

Aion tehdä "aarrekartan" haavekodistani. Tiedäthän, sellaisen, jonka kautta kaikki haaveet sitten muuttuvat todeksi. Kokemusta on;-)

Tilasin aamulla lennot Tanskaan, olemme menossa Kristan kanssa kuvausmatkalle( vasta joulukuussa, mutta silti). Hotellikin jo löytyi hyvään hintaan  Raatihuoneentorilta, mahdollisimman läheltä juna-asemaa, koska seikkailemme junalla kuvauskohteeseen.

Loistavaa on myös tämä: Kirjaprojektimme toinen deadline on maanantaina ja olen luovuttanut jo 95% materiaalista. Niin loistavaa. Teemme siis sisustuskirjaa, minä ja Krista. Viimeinen haastattelu maanantaina ja sitten ihana projekti lähtee käsistäni seuraavaan vaiheeseen. Valmista kirjaa voin sitten näyttää helmikuussa. Ihanaa.

Niin kivaa. Hyvä päivä siis ollut.

Photos via Vt Wonen
Photos Van der Spek/Klazinja/Brandsma/Hoekstra/Van der Spek

XXX Mrs Jones

5 kommenttia:

Anna* kirjoitti...

Inspiroivia kuvia! :)

A*

Jessica Hubow kirjoitti...

Rakkaus sisustus, ovat osapuolia, jotka ovat erittäin hyvä. Olen nähnyt joitakin mielenkiintoisia tällä sivustolla. Toivon, että olet liian voi nauttia siitä.
http://www.delightfull.eu/suspension/sinatra_suspension.html

//Terhi kirjoitti...

Ihania kuvia, tuskin maltan odottaa tuota kirjaa.

Retromoderni kirjoitti...

Kirja kyllä kuullostaa siltä että siitä tulee upea.

Riikka kirjoitti...

Ihania kuvia, etenkin tuo ruokailutila ja keittiö :)