lauantai 26. toukokuuta 2012

RUUKUISSA, VIHDOINKIN

Rouva Jonesilla on ihanat ruukut pihalla. Sain vihdoin niihin täytettä. Ison ruukun sisään olin suunnittellut oliivipuuta ja pienemmän sisään laventelipuuta. No näin kävi.

Luin oliivipuun lapusta että se voi elää jopa 500 vuotta. No onpas nyt sitten lapsille jotain perintöä tulossa;-)

Sohvalla uusi By Nordin sulkatyyny Lifestylenordicista, huomaathan sivupalkissa kilpailun, jossa voit voittaa samanlaisen!

Ihanat betoniruukut Grey&White.

Oliivipuu Huiskula. Laventelipuu Huiskula.
XXX Mrs Jones

5 kommenttia:

Jutta kirjoitti...

Hei! Ensiksi kiitos ihanasta blogistasi, käyn täällä päivittäin ja saan valtavasti energiaa, vinkkejä, ideoita sinun jutuistasi!
Kuule, miten ne siellä Huiskulassa neuvoivat tuon oliivipuun talvehtimisen kanssa? Haluaisin hankkia tuollaisen ison mutta mietityttää, että onko se vaan ns.kesäkasvi Suomen leveysasteilla.
Aurinkoista päivää!

MRS JONES kirjoitti...

Jutta, kiitos! Selvittelem tuota talvehtimisasiaa...Sain vinkin pölyttämisestä: jotta tulisi oliiveja, pitäisi pölyttää pienellä harjalla ( pullasuti tms) ja sen aion nyt kokeilla! Aurinkoa! Jonna

AnnaW kirjoitti...

On kyllä niin kutsuvan näköistä!!!!

Ostin itsekin oliivipuun ja käsittääkseni se talvehtii tilassa, jossa olisi noin 10 astetta lämmintä ja valoisaa. Ajattelin itse yrittää samaista tilaa, jossa meidän pelargonit talvehtivat.

Myke minutter kirjoitti...

I love your style! :) Have a great weekend!

Retromoderni kirjoitti...

Tykkään siis todellakin teitin terassista. Haluan myös omalle terassille rouheeta betonimeininkiä, mutta kaikki ajallaan.