tiistai 29. toukokuuta 2012

KOTI bolig magasinet

Rouva Jones tykkää tästä kodista kamalasti.

Se on Tanskassa, no eipäs ollut yllätys. Ruokatilassa lempituolini, samat kuin itselläni; Harry Bertoian verkkotuolit. Omani ovat ennakkoperintöä ja kunnostuksen tarpeessa;-) Tuon tokan kuvan mustan vitriinikaapitn ottaisin heti.

Valtava talon kaipuu jäytää mieltä. Olisi vähän niinkuin( pakko) ihana saada taas oma talo. Olen kahdesti omakotitalossa asunut ja on se vaan niin mun  juttu. Joku tälläinen olis ihan kiva.

Text Mette Helena Rasmunssen
Foto Tia Borgsmidt
In Bolig Magasinet


XXX Mrs Jones

4 kommenttia:

-I- kirjoitti...

On kyllä kaunis koti! Ja eikö tuo maljakko tuossa olohuoneen pöydällä olekin TineK:n? Sinä kun tiedät ko. merkistä paljon, osaatko sanoa, saako tuota maljakkoa tai ylipäätään niitä mustavalkoraitaisia TineK:n astioita enää mistään? Olen koittanut katsella merkkiä myyvien nettikauppojen sivuja, mutten ole missään nähnyt. Olenko auttamatta myöhässä asian kanssa?!

Sulla on todella kiva ja inspiroiva blogi -kiitos siitä! Tervetuloa vierailulle:

http://lifeanddecoration1.blogspot.com/

Mukavaa viikkoa! :)

MRS JONES kirjoitti...

Hei, kiitos! Mustavalkoista Tinen marokkoa näin juuri Nougatissa, en tiedä onkO nettikaupassa mutta soita, varmasti lähettävät. Nougatissaa oli vaasiakin ja joo, on sekin Tinen. Itselläni tuo ja pienempi, haaveilen sitä suurinta. Tulen kurkkaamasn, terkuin jonna

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Oih, täydellinen!!!!

Mari kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.