torstai 24. toukokuuta 2012

HANNASIN MAUSTEET

Rouva Jonesin uusi "keittiössätarvittavatihanatmausteetjamuut" järjestely vaatii purkeiltakin paljon.

En ole tainnut vielä postata uusinta oivallustani, Tanskan matkalla nähtyä. Näin oli molemmissa kodeissa ratkaistu ongelma; miten säilyttää kivannäköisesti kaikki ne päivittäisessä ruoanlaitossa tarvittavat suola, pippuri, öljy, balsamico jne.

Taisin jakaa kuvan vain facebookissa mutta idea nyt yksinkertaisesti on seuraava; ota laakea vati ( itselläni sellainen Tinek laakea alunen) ja kokoa sen päälle kaikki pullot ja purnukat. On eduksi jos purtilot ovat kauniita.

No nämä Nicloas Vahé-maustesekoitukset bongasin Hannasin messutalossa Tampereella ( ihana) ja ne oli pakko saada mukaan. Näiden hinnat 12,90-13,90 e Hannasissa.

Nämä ovat lasipulloja, joiden päässä on mylly. Loistavaa. Ja mitä makuja... suosikkini on parmesan&basilika-suola..

Hannasiin klikkaat tästä
XXX Mrs Jones

4 kommenttia:

iukku kirjoitti...

Mulla onkin ollut saman tyyppinen ratkaisu käytössä meidän keittiössä :) Ihanan näköisiä mausteita.

Hannas on ihana <3 Omistajan kodit ovat tehneet muhun lehtijuttujen perusteella suuren vaikutuksen <3

Retromoderni kirjoitti...

Kauniita maustepulloja.

Meillä murot, puurot yms säilyettään lasipurkeissa ja isolla vadilla joista niitä on helppo käyttää. Eniten käytettävät maustemyllyt säilyy kiinalaisessa pikkulaatikossa. Hyvin simppeliä ja näyttävää köökkisisustusta.

MRS JONES kirjoitti...

iUKKU MOI,on hauska tapa joo. Nyt on hyvö syy ostella kaikkia tälläisiä ihanuuksia sitten;-) joo, Hannasin Johannan kodit ovat aina olleet ihania..tulossa on lisää...oolen jo ollut kuvausmatkallakin. Ja Retromoderni:; lasipurkit niin iskevät muhunkin. Tinellä Tanskassa oli oikea ruokakomero keittiön vieressä ja siellä kaikki lasipurkeissa. Ihana.

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään myös lasipurkeista. Kysymyksenä Hannasin maustejutuista; ovatko maustepullot kertakäyttöisiä vai saako niihihin itse lisättyä mausteita..?