torstai 10. toukokuuta 2012

KÖPIKSEN TULIAISIA

Rouva Jones kävi taas Kööpenhaminassa, tai oikeastaan Tanskassa. Köpiksessä kävimme vain kentällä. Menimme valokuvaaja Krista Keltasen kanssa kuvaamaan uskomatonta kotia.

Lensimme sinne ja jatkoimme matkaa kuvauskohteeseen muutamalla junalla. Fynissä oli kevät jo paljon pidemmällä ja ilmakin lämmin, noin 20 astetta. Kuvauspäivän jälkeen palasimme junalla suoraan lentokentälle eli shoppailut rajoittuivat lentokenttäostoksiin.

Jo jouluna tein tilausta näistä mukeista Finnish Design Shoppiin, mutta aina joku tarvitsemistani kirjaimista oli loppu. Halusin oman mukin jokaiselle perheenjäsenelle, siis F,R,E,E,J,ja R. Kentältä löysin sen kahvattoman version, josta tykkään kovasti. Nyt sitten istun koneella ja juon kahvia omasta J-mukista. Fontin suunnitteli lempparini Arne Jacobsen 50-luvulla ja mukit teki Design Letters. Lukemiseksi Bo Bedren erikoisnumero, jossa superkoteja maailmalta. Toinen ihanuus on norjalainen Nytt Rom.

Ja pakko kertoa; iloitsen uudessa Glorian Kodissa olevasta jutusta arkkitehdin verkkovajasta! Perhe on läheisiä ystäviäni, nuoruudesta saakka. Oli ilo tehdä juttu heidän kesäkodistaan, jossa itsekin olen kesää viettänyt kerran jos toisen...Kuvissa myös rakas kummityttöni;-)

Olemme tehneet jutun toisestakin tanskalaisesta kodista. Paljastan kohteista sen verran että molemmat ovat tanskalaisia koteja, vanhoja upeita taloja. Toinen on vanha kunnanlääkärin talo ja toisen rakensi opettaja aikanaan kouluksi. Molemmissa on paljon valkoista, mustaa, harmaata, antiikkia ja uudempaa muotoilua sulassa sovussa. Uskomattomia, kauniita koteja. Persoonallisia ja konstailemattomia.

Saimme Kristan kanssa mielettömän ihanat nahkaiset matkakassit lahjaksi toisen kodin omistajilta. Kassit ovat TineK Homen mallistosta. Olen aina haaveillut tuollaisesta!  Kaksi hyvin onnellista laukun omistajaa lensi kotiin. Tuikut, tuoksukynttilät ja pullo TineK Home.

We ( photographer Krista Keltanen and I, Jonna Kivilahti)were doing two photoshoots in the most beautiful house on Denmark. Came back last night and still so excited about those homes! Never seen anything like that...

Thank you Tine&Jacob!!! Hugs to kids!
Your home is soooo beautiful, I could move there right away;-) And thank you so much for everything!

Thank you Anita!!!! I loooove your house! Hugs to all of you.


XXX Mrs Jones

7 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Waauuuuu, mitkä laukut ! :)

Elsa kirjoitti...

Upeat Tanskan tuliaiset, tykkään!

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Kiva laukku. Hyvä matkakassi on must!

Anu kirjoitti...

Upea laukku, kyllä nyt kelpaa! :)

Maija / Pihkala kirjoitti...

Heippa, pieni haaste löytyisi täältä: http://talopihkala.blogspot.com/2012/05/tunnustuksia-vol-2.html

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Jälleen arkea lasten kanssa keskenään. Tiistaina iltana lasten käydessä nukkumaan, itse käytin hiljaisuuden ja oman ajan uppoutuen Glorian kodin kimppuun. Aivan ihana juttu, kruunasi päivän..KIITOS! Ihailen Joannan työnjälkeä, hänen suunnittelemat kodit on aivan ihania. Marja

Pieni Lintu kirjoitti...

Oi mikä laukku! Mulla on just laukku ostoslistalla..en osaa päättää minkä hankkis! Pitäs olla ajaton, HALPA..heh..eli mammabudjetille sopiva..musta, valkoinen..tai ehkä heittäydyn villiksi ja ostan ruskeen! ;)