lauantai 5. toukokuuta 2012

@ HOME

Rouva Jones rakastaa työtään.

Mutta. Nyt on  tullut reissattua aika lailla. Yksi matka edessä vielä ensi viikolla. Nuorimmainen ei ollenkaan tykkää että lähden taas, vastahan eilen illalla tulin.

Tänään nautin kotona. Lasten kanssa. Perheen kanssa.

Kuvissa mukana muutamia Köpiksen tuliaisia; mustat superstrechtfarkut Filippa K:lta, sellaisin megapitkin lahkein. Fannilla COS raitapaita ( äidillä sama raita mekkona) Musta punottu kaulajuttu on TineK Homen avainrengas ja musta pussukka on taiteltu nahkast, jonka saimme käynnillämme Fritz Hansenille. On siis sitä samaa nahkaa jolla unelmieni tuoli on verhoiltu. Siis musta nahkainen munatuoli. Ja kasa sisustuslehtiä...ja Lakrids-lakua mustavalkoisissa purkeissa. Tyynyt Missoni Home, jos joku kiinnostuut. Ja raitamuki ja kulho Tinek Nougatista.

Taisin aiemmin mainita, että tilasin Bello Ferrosta sohvapöydän pihalle. No nyt se on valmis ja odotan vaan sen kuljetuksen järjestymistä. Tai valmis, pinta puuttuu...aion valaa siihen betonilevyn. Runko on mustaa neliömäistä rautaputkea, tosi pelkistetty. Plan B on laudoista tehty kansi. Sen paikka on Kartellin sohvan edessä, tietenkin. Olisi jo aika vaihtaa keväisemmät kukat, mieluiten valkoiset;-)Narsissit alkaa tulla korvista.

Siivosin kaappeja ja löysin iki-iki-ikivanhat maiharini, Dr Martens-kengät vuosimallia 1990. Ostin ne kun aloitin opiskeluni Taideteollisessa Korkeakoulussa. Ihanat ja vieläkin kuin uudet. Niitä näki Köpiksessä aika paljon.

ja hei. muistakaa osallistua ihanaan arvontaan!
Loviisan Aitta arpoo Linumin pyyhesetin. ( kts. edellinen postaus)

XXX Mrs Jones

5 kommenttia:

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Oot kyllä aiheuttanut aika kovan matkakuumeen näillä postauksillas ;)

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Ai niin, muista päivitää mun uusi blogiosoite! :D

Anonyymi kirjoitti...

Olet muutaman kerran maininnut, että et tykkää olohuoneestanne. Kuule, ei se mitään, me tykkäämme. Lisää kuvia kiitos!

Marja kirjoitti...

Emilian sanoin, mulle kanssa nämä kaikki matkapostaukset aiheuttaa tällä hetkellä (as always :) ) ihan hirvittävää matkakuumetta... huoh :)

Ihania kuvia, sellainen kiireetön sunnuntaitunnelma. Ja kuvista innostuneena, taidan TÄNÄÄN maalata tytöille liitutauluseinät.. jos vaan tietäisi uskaltaako tapetin päälle maalata...

Heidi kirjoitti...

Mä haluaisin tuon kasan noita sisustuslehtiä ja lakritsit:)

Heidi H