tiistai 10. tammikuuta 2012

Rouva Jonesin keittiössä (My Kitchen)

Rouva Jonesin keittiö on mustavalkoinen.

Lempikeittiövempaimeni lienee kahvikone, olen aiemminkin tainnut mainostaa. Ilman maitokahvia ei aamuni käynnisty. Kahvia laittaessani kurkkaan iPadista blogikuulumiset ja meilit puhelimesta. Kuten tänäkin aamuna.

Ihanaa pakkasaamua!

NÄITÄ ARNE JACOBSENIN SUUNNITELEMALLA FONTILLA SOMISTETTUJA MUKEJA HALUAISIN KOTIINI. TOIVOIN NÄITÄ JOULUPUKILTA MUTTA JOULUPUKKI OLI KAI SITÄ MIELTÄ ETTÄ MEILLÄ ON JO KELPO KUPIT. NYT SITTEN PITÄÄ ITSE TILATA;-) NÄITÄ SAA FINNISHDESIGNSHOPISTA;-) HINTA 14 €.


Halauksin Mrs Jones

9 kommenttia:

anne kirjoitti...

Kaunis keittiö sulla! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mistä nuo DonnaKaranin kupit on peräisin?

anne kirjoitti...

Täällä kans yksi maitokahvin ystävä, jonka aamut ei lähde käyntiin ilman sitä. Meillä pavut jauhaa Mielen integroitu kahvikone. Oon kyllä ollut tosi tyytyväinen laitteeseen, vaikka kyllä se hinta kirpaisi hankittaessa.

Nuita mukeja olin jo tilaamassa joulun välipäivinä, kun oli se -20%, mutta ei sitten ollut saatavilla kuin joitain kirjaimia. . Ja minä olisin halunnut A - kirjainta.

MRS JONES kirjoitti...

Anne: kiitos! Tykkään itsekin vaikks ollaan pian jo asuttu 4 vuotta täällä ja kyllästyn aika helposti;-)
Pepi: DKNY kupit olen ostanut varmaan 20 vuotta sitten Tukholmadta Dkny omasta liikkeestä Biblioteksgatanilta. Siellä on pieni kahvila sen shopin sisällä ja kuppeina tuollaiset. Niitä sai sitten ostaa kotiinkin. En raaskinut ostaa kuin kaksi;-) muualla en ole koskaan nähnyt.
Anne, mullakin on sellainen haaveena- seuraavaan keittiöön sitten. On tosi toimiva kapistus!
Terkuin jonna

paislea kirjoitti...

great pictures, as always!!

allister bee blog

Tiina A kirjoitti...

Ihania kuvia!

Akissfromthepast kirjoitti...

aika makee keittiö =) tuolla alkaa aamu tosi kivasti! :D
mua viehättää hirveen paljon tällainen tyyli. upeet kuvat!

Anonyymi kirjoitti...

Voi kurja, niin kivat kupit, että hyvinkin olisin voinut pari hommata -vaikka on kaikkea muuta kuin mustavalkoinen kausi menossa..

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Kiva keittiö,klassisene ratkaisuun ei kyllästykään helposti.

Kahvia juon lähinnä töissä, oma suosikkivempaimeni keittiössä on joko Kitchen Aidin monitoimikone tai blenderi, jolla surautteln smoothieta.