keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Upea koti...

Rouva Jones löysi tälläisen ihanuuden.

Tykkään noista Union Jack-tyynyistä. Ja makuuhuoneen tapetti on lempparini. Ihana koti, voisi asua täällä! Ja kuten muutama lukija on kommentoinutkin jo, kirjatapetti on huikean hieno. Sitä siis kirjastohuoneessa osa seinistä. Itse tykkään kamalasti myös makuuhuoneen tunnelmasta, seesteinen. Tulee varmaan hyvä uni;-)

Koti on Lyn Gardenerin ja löysin sen Agent Bauerin kautta.

Photos Mikkel Vang. Muistelen nähneeni kodin Elle Interiörissä.

p.s. jos joku himoitsee noita muistia ja valkoisia Industrial-kattolamppuja...vinkkinä kerron että By Pia's ( entinen Sisustajantaivas) myy noita ihanuuksia...
Halauksin Mrs Jones

3 kommenttia:

Niina kirjoitti...

On upea!!Tuo kirjatapetti on tosi makeeta!!<3

Ja sun keittiö osuu ja uppoo ihan täysin!Mä hurahdan enemmän ja enemmän mustaan kun näitä kuvia kattelen!:) Kiitos inspiraatiosta!

Peurankello kirjoitti...

Ai sekö olikin tapetti, minä ihan luulin oikeaksi kirjahyllyksi:))) Kiitos Mrs Jones hyväntuulisista ja innostavista postauksistasi. Olet luovuutta ja elämää pursuava, sinun blogisi on mukava kahviseura:)

MRS JONES kirjoitti...

Niina moi, KIITOS! kivoja kuvia meidän keittiöstä löytyy myös syyskuun Glorian Koti-lehdessä, postasin siitä syyskuun alussa.
Peurankello; joo hauska tapetti, englantilainen. Samalla valmistajalöla taisi olla myös ne mekko-tapetit eli fotoprintti jossa mekko roikkuu henkarissa jne. muuta hauskaa. Voisin koittaa löytää kuvia ja postata. Ja KIITOS, ihanaa jos blogini ilahduttaa!

jonna