perjantai 6. tammikuuta 2012

Lempiastioita...Some of my Tine-favourites...

Rouva Jones teki pientä inventaariota TineK Homen astioistaan. 

Samalla kuvasin muutamia lemppareitani. Tuo vaaleansininen tuntuu ihanan keväiseltä..( omani on vanha mutta uudessa mallistossa näyttäisi olevan vaaleansinistä)Mietin tässä mitä uutta tarvitsisin, kun niitä nyt taas alkaa saada...muutamia pieniä kulhoja, pari isompaa nyt ainakin. Itselläni on pääosin mustaa, muutama vaaleansininen. Vihreistä luovuin kun väri ei tuntunut omalta. Beige olisi ihana myös. Omani ostan aina Nougatista.

En tiedä miten pysyn pöksyissäni, olen niin innoissani,  mutta pääsen työasioissa käymään TineK Homen pääkonttorilla ja showroomilla Odensessa Tanskassa katsomassa uutta kevätmallistoa.

Muutaman viikon päästä...lentoliput on jo ostettu..iik. Tuon sitten uusimmat tuulet sieltä ja Köpiksestä muutenkin. Menemme sinne valokuvaaja Kristan kanssa, iiiik. Taidamme molemmat olla lapsekkaan innostuneita asiasta...ehdimme toisen päivän koota Köpiksesta inspiraatiota, kuvia ja shoppailuvinkkejä ja fiiliksiä... siis tulossa blogiin kaikkea huimaa!!!

I made a small inventory of my Tinek Home bowls and stuff...

P.s. Illalla tulossa maailman parhaan saaristolaisleivän ohjevinkki, löysin sen Maalaisunelmaa-blogista ja tein jouluna. Koska siitä tuli niiiin hyvää, tein tänään lisää. Kuvia siis tulossa.

Halauksin Mrs Jones

Ei kommentteja: