lauantai 14. tammikuuta 2012

Paketti Little Cute Mokkasin nettikaupasta...

Rouva Jones tilasi ruotsalaisesta LITTLE CUTE MOKKASIN nettikaupasta ihania vaatteita Fannille.

Ja nyt kun paketti eilen tuli...olen entistä iloisempi. Ensinnäkin vaatteet olivat tosi ihania, paketti oli hurmaava ja viimeistelty( arvostan tuollaisia yksityiskohtia) ja kuljetus nopeaa, DHL:llä kotiovelle kolmessa päivässä. Ja koko neljän vaatteen paketti alehintaan kuljetuksineen noin 100 e. Mini Rodinit ovat siitä hyviä, että niiden laatu kestää käyttöä  ja laitan ne sitten hyväkuntoisina huutiksessa eteenpäin toiselle onnelliselle.

Little Cute Mokkasin lasten nettikauppaan pääset www.mokkasin.com  tai Mokkasin-blogin kautta klikkaamalla sivupalkista Little Cute Mokkasin kuvaketta.

I ordered some Mini Rodini clothes for my youngist daughter from Swedish Little Cute Mokkasin-webshop. I love them! And the way they were packed...so great. Will certainly order again! Link to the store above.
Halauksin Mrs Jones

4 kommenttia:

Mjuka kirjoitti...

My favourite shop! Nice things!
Enjoy ur weekend
Hugs
Malin

anrinko kirjoitti...

Ihania!
Meidän neidillä on tuo pariisikuvioinen paitana. Rakastui siihen punavuorenpeikossa. Kävitkö siellä? Oli myös kivassa alessa siellä Mini Rodinit.

MOKKASIN kirjoitti...

Å såå fina bilder du har tagit. Det ser superhärligt ut, tack snälla! Var bara tvungen att dela med mig länken på affärens fb-sida, hoppas ok!

Och vilken fin blogg sen, lägger till dig hos mig.

Fin helg!

MRS JONES kirjoitti...

Malin, thanks the best to u 2!
Anrinko, moikka, ja niin ihana eiffelkuosi...en olekaan pitkään aikaan käynyt peikossa. Hyvä vinkki!
Mokkasin: tackar!!! Jag älskar din butik, blogg och stil:-) tack för fb:n också!
Jonna