tiistai 17. tammikuuta 2012

Favourite Parfums

Rouva Jonesin lemppari on kautta aikain ollut Thierry Muglerin Angel.

Satuin aikanaan ( noin 20 v sitten) olemaan Pariisissa kun hajuvesi lanseerattiin ja siitä saakka olen ollut koukussa siihen. Vaaleansininen kristallipullo ja voimakas vaniljainen, kahvinen  tuoksu. Mun juttu.

Kakkosena sitten Coco Chanel, eri versioissa.

Kolmantena Viktor&Rolfin klassikko Flowerbomb.Mikä on sinun lempituoksusi?

Halauksin Mrs Jones

8 kommenttia:

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Parfyymipulloja on luvattoman paljon kylpyhuoneen kaapissa... Raikkaat ja toisaalta kirpeän makeat tuoksut toimivat ihollani parhaiten, raskaammat tuoksut ovat usein vain tunkkaisen hajuisia. Lienee tekemistä ihon PH-arvon kanssa?

Ikisuosikkejani ovat Donna Karanin DKNY ja Be Delicious, etenkin DKNY on varsinainen "voimatuoksu", joka tuo hyviä muistoja mieleen ja tuntuu vievän läpi hankalammankin päivän. Jos olo on stressaantuntu jo heti aamusta, suihkuttelen Ardenin tai Roger & Galletin Green tea-tuoksuja rauhoittamaan. YSL:n Babydoll on juuri sellainen makean ja kirpeän sekoitus, joka sopii iholleni hyvin.

Aamulla suihkuttelin Versace Pour Hommea, miesten tuoksua siis ja ihan omasta pullostani, tuoksuuiholalni todella miellytävältä, eikä lainkaan "miehekkäältä"...

...eli onhan noita lempparituoksuja, eikä tuossa ole edes kaikki lempituoksuni...

Nna kirjoitti...

oletko muuten huomannut, että coco mademoiselle edp ja edt on ihan kaksi eri tuoksua? kivoja molemmat, mutta edp on mielestäni parempi.

Virpi P. kirjoitti...

Coco Mademoiselle on ehdoton lempparini ollut vuosien ajan. Jotenkin Chanelin tuoksut ovat aina sopineet minulle nuoresta asti, lukuunottamatta vitosta ja Allurea. Dolce&Gabbanan Light Blue on vanha kesäsuosikki, ja sen rinnalla Armanin Acqua di Gioia. Uusia on silti saatava vanhojen suosikkien rinnalle, nyt on käytössä Elie Saab.

Room of karma kirjoitti...

Fina du har något att hämta hos mig på RofK! Välkommen in till mig.

Kram ♥ CC ♥

Pipa kirjoitti...

Lemppareita on monia, ja se näkyy myös hyllyssä :) Ja hölmöyksissäni menin lupaamaan, ettei uusia osteta ennenkuin karsintaa on tehty. Huoh, ei tule tapahtumaan :D

Taikku kirjoitti...

Coco Chanel ja monta muutakin Chanelia löytyy hyllystä. Varsinkin kesätuoksut on olleet mieleeni ja NO 19 on kanssa kiva, tosin hankkimatta vielä!

Unknown kirjoitti...

Guccin Guilty! =)

Sanna kirjoitti...

Mun tämänhetkiset lempparit on Chanelin Eau Fraiche ja Bossin Orange Sunset. Jälkimmäinen lienee kesätuoksu, mutta ei se minusta liian kesäiseltä tuoksu :) Tunnistan noi sinun lempparit hyvin, itselläni on ollut Cocoa joskus, ja olen harkinnut Coco Mademoisellen hankkimista silloin kun se ilmestyi. Samoin Angelin ;)