sunnuntai 19. elokuuta 2012

SUNNUNTAIAAMUNA

Rouva Jonesin sunnuntaiaamu oli aiottua aikaisempi kun nuorimmainen voi huonosti. Puuhataan palapeliä yhdessä ja äiti silmäilee blogia ja uusia lehtiä. Viikonlopun uusimmat ilot Elle Decoration UK ja Living Etc. Ellessä syksyn trendiraportti sisustuksen puolelta. Päällä ihanan ylellinen Balmuirin kasmir-aamutakki, ihana. ( Sain lahjaksi ja postasinkin siitä aiemmin.) Jalassa ja vaasissa ripaus pinkkiä. Muistona Hangon kesästä iso kasa espadrilloksia. Ollapa siellä. Kotona palaa jo Tinen tuoksukynttilä( Nougatista) ja odottelen syksyä;-)

Sunnuntain blogivinkki on RAGRUG, jota itse seuraan innolla. Kotimainen (Turku) nuoren parin blogi, loistavaa. Jotenkin Rouva Jones on sellaisessa käsityksessä ettei blogimaailmassa ole kamalasti Turkulaisia sisustusblogeja ( Tamperelaisia sen sijaan on kamalasti) vaan sieltä tulee pääosin muotiblogeja? Vinkatkaa, jos tiedätte. Omat Turku-suosikkini ovat Rag Rug ja Talo Pihkala. Olen suunnitellut viikonloppumatkaa Turkuun...ainakin Tintå, Sisustuksen Koodi ja Element pitää katsastaa.

Kaunista sunnuntaipäivää. Haaveissa pistäytyminen Pohjoismaiden suurimmalla sisäpihakirppiksellä Vallilassa. Oletko tulossa?

( lisäys: ei muuten päästy kirppikselle, vaan sairastettiin. Oliko kivaa? ) 

XXX Mrs Jones

6 kommenttia:

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Ei tule turkulaisia sisustusblogeja mieleen.

Suunnitelmissa on viedä omat tavarat itsepalvelukirpparille ja sitten suunnata ravintolapäivän antimia nauttimaan, jollei kovasti äidy satamaan.

Rentouttavaa sunnuntaita.

Pikkutalon Sanna kirjoitti...

Hei haloo! Täällä ollaan, paljasjalkainen turkulainen ja ehkä jopa sisustusblogi (aika kapee määritelmä).

Tervetuloa Turun suuntaan, olitkin jo 3 helmeä löytänyt katsastuksen kohteeksi :)

T: Sanna

Marjaana kirjoitti...

Sunnuntaiaamuna on yhdyssana eikä siihen tule mitään väliviivaa

MRS JONES kirjoitti...

Lumo moi, toivottavasti ravintolapäivänne oli onnistunut. Sanna, kiitos vinkistä, klikkasin jo teille:-) piipahdinkin Turussa loppukeväästä ja silloin äkkiä poikkesimme koodissa ja elementissa, jonne jäi kaikkea kivaa... Marjaana: kiitokset kommentistasi. Teen korjauksen jotta et turhaan olisi vaivautunut kommentoimaan. Sairaan lapsen kanssa valvottuna saattaa sattua näppäilyvirhe tai lieneekö ajatuskatko. Virhe nyt kuitenkin. Tarkempana jatkossa. Toki toivoisin, että blogissani oikeinkirjoitus tai kirjoitusvirheet ei olisi se ainoa asia minkä vuoksi poikkeatte. Myönnän, kirjoitan työkseni ( tai on osa työtäni) ja siksi voi olettaa että saan pilkut ja pisteet ja muut kummajaiset paikalleen:-) oli miten oli, toivotan hyvää loppuiltaa teille kaikille.

Anonyymi kirjoitti...

Turkulaisia blogeja tulee mieleen Muoti mielessä (sisustuksen koodin pyörittäjä sisustaa kaunista kotiaan) ja Kotilo.

Anonyymi kirjoitti...

Oi, oi... Yksi parhaista blogeista joita ainakin minä seuraan on, Cocos sweet dreams! Kannattaa tsekata. Coco on juuri remontoimassa ihanaa 70-luvun omakotitaloa.