tiistai 21. elokuuta 2012

LEMPIRASVAN HAASTAJA?

Rouva Jones sai kälyltä kokeiltavaksi uutta voidetta. La Roche-Posayn valmistama.  Bepantenin haastajaksi lupailtu. Tällä on nyt parannettu niin hyönteisen puremat, pienet haavat kuin rohtuneet huulet. Joo ja koko naisväen kynsinauhat. Cicaplast on nimi. Tosi Hyvä. Ja kaupoissa syyskuussa kuulema. Tai apteekissa ainakin. Tykkään erityisesti siitä että on pakattu muoviputkiloon. Ainakin omassa käsilaukussani on tapahtunut muutama beba-katastrofi;-)


XXX Mrs Jones

1 kommentti:

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Tuota täytyy katsastaa Pariisista. Lempikemppariapteekissani kun ranskalainen kosmetiikka on niin paljon halvempaa kuin Suomessa, rahtaankin aina puolen vuoden tarpeet matkalta kotiin.

Nytkin olisi yht'äkkiä oudosti haljenneisiin suupieliin hyvä laittaa voidetta. Kotona taitaa tosin olla purkin pohjalla vielä Burt's Been kaikenkorjaavaa voidetta. Huomasin ilokseni, että Stocka on ottanut sarjan myyntiin, ei tarvitse odottaa jossain hamassa, vielä edes suunnittelemattomassa tulevaisuudessa odottavaa Ameriakn-matkaa hankkiakseen esim ihanaa piparminttujalkavoidetta.