keskiviikko 29. elokuuta 2012

BIRKIN BAG

Rouva Jones kuuluu niihin naisiin, jotka haaveilevat käsilaukuista. Oman haavelistani kärkipäässä on aina ollut Birkin Bag. Mulberryn Roxannen olen jo saanut, kaksikin oikeastaan.  Samoin oman Louis Vuittonin. Burberryjä on kokeiltu ja muitakin vaikka mitä. Ollapa joskus aito Chanelin laukku. Ihan joka ikisen olen itse ostanut, ensin säästäen. Tällä hetkellä omistan kolme laukkua. Mielestäni se on aika vähän? Muut olen laittanut kiertoon. Kutakin käytän aina  noin vuoden kerrallaan ja sitten vaihdan toiseen. Ja taas vuoden päästä vaihdan. Noista kolmesta en luovu koskaan. Ostan käsilaukun noin kolmen vuoden välein. Ja jos mahdollista, hankin vintagea tai secondhandia.

Nyt on kuitenkin tämän aika. Moko Marketista. Ja monta yhtä oivaltavaa muutakin tekstiä. Hauska.

XXX Mrs Jones

7 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Hahha, ihan huikee! Täällä myös haaveissa pari veskaa, mutta epäilen, että saan hauskuuttaa itseäni vielä tovin näillä ihanuuksilla kotihoidontukemana, ennen kuin niitä Oikeita haaveita aletaan täyttämään.

annu kirjoitti...

Hauska! :D

Henkkumaaria kirjoitti...

Hienoa! Mun oppilaani teki kässässä viime talvena itse kassin, jonka kyljessä oli teksi "My other bags are Prada". Oletko muuten tutustunut käsilaukkuvuokraamoihin koskaan? Meillä täällä Hyvinkäällä toimii yksi, jonka pitäjä on myös opettaja. En ole koskaan vuokrannut itse, mutta kuulostaa ihan kätevältä,mjos esim. reissuun jonkin tietyn laukun haluaisi.

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Itselläni on aika monta laukkua, tosin koko kesän olen käyttänyt lähinnä kahta, yhtä isompaa ja ytä pienmpää messengeriä. Isomman voisin vaihtaa nyt yhteen "jättisäkkilaukuistani", joihin mahtuu myös jokapäväisten tarpeiden ja kameran lisäksi myös läppäri neopreenisuojapussissaan, kun taas enemmän olen syksyllä asiakkaiden luona.

Oletko muuten lukenut kirjaa Bringing home the Birkin? Birkin ei ehkä olekaan niin vaikeasti saatava kuin Hermes antaa ymmärtää (jos siis rahaa on)... Jopa mieheni luki kirjan, kun kerroin sen olevan aika viihdyttävä.

Pieni Lintu kirjoitti...

Haha, mahtava - vois olla että tällä mammalla ei olis ees tohon varaa! :D Joskus ei voi ku nauraa tolle saldolle. :P

mirka kirjoitti...

Aivan ihana, nauran vieläkin tuolle tekstille. Itellä 4 mulberryä, kaikki vintagena ostettu ja tiukasti pysyy. Yksi jokaista vuodenaikaa kohden ja hyvin on menty jo monta vuotta. Ei ole tullut sellaista laukkua vielä vastaan minkä haluaisin, tai mihin haluaisin alkaa säästämään...harvassa on vanhasta, paksusta hyvästä nahasta tehdyt veskat.

helinakeiju kirjoitti...

aivan ihana, mutta hinta 22,50 lieväsi sanottuna suolanen kangaskassista.