tiistai 21. elokuuta 2012

LOTTA AGATON & FOLKHEM

Rouva Jonesin suosikkistailistien kärkijoukossa on Lotta Agaton. Naapurimaan lahja kuvien rakentamiselle;-)

Lotta Agatonilla on blogi, jota suosittelin aiemminkin. Muunmuassa siellä on nämä kuvat näytillä. Lotta Agaton on sisustanut ja stailannut tämän Folkhemin ( ruotsalainen rakennusfirma) talon paikallisille asuntomessuille "Annedal 2012", avoinna 16-26.8.2012.

 Talo on tosi hieno, vai mitä? Kuvia on jo ollut muutamassa blogissa Ruotsissa ( ja ainakin Scandinavian Dekossa Suomessa)  nyt Rouva Jonesinkin kotona lainattuna Agent Bauerin sivuilta. Kuvat Henrik Bonnevier.

Ruokapöytään valituista tuoleista onkin ollut Rouva Jonesilta tulossa postaus. Tapasin tuolin suunnittelijan Tanskassa ja sain toissapäivänä häneltä postia...

Interior and styling by talented Lotta Agaton.
Photos Henrik Bonnevier.
House by Folkhem.Photos by Henrik Bonnevier, styling Lotta Agaton,  via Agent Bauer

XXX Mrs Jones

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täydellinen!

Marja kirjoitti...

Näyttääpä kivalta! Kunpa saisi tuollaisen oliivipuun (ja saisi sen pysymään hengissä ;) ) ja nuo ruokapöydän tuolit tosiaan näyttävät aikas kivoilta! Samoin sohvatyynyt..

Sisustusliike nougat kirjoitti...

Ihania kuvia, rauhallinen tunnelma, me like:)

Erika kirjoitti...

Ai vitsit, kun on ihana kämppä! :O

ellin-s. kirjoitti...

Aivan huippu ihana asunto..kaikkine yksityiskohtineen!

Anonyymi kirjoitti...

Olipas hienoja kuvia. Oliko nuo ensimmäisen kuvan sohvapöydät HAY:n mallistosta vai mistä? Olisivat täydelliset meille=)

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

sohvapöydät kiinnostaisivat minuakin :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunista! Kiinitän aina huomion oliivipuuhun. Olen saanut omani talvehtimaan varastossa kasvilampun alla. Menestyykö tosiaan sisätiloissa? Form&Florasta kysäisin ja tyrmäsivät ajatuksen oliivipuusta sisällä välittömästi.
Mitä rouva Jones aikoo tehdä talvella kauniille oliivipuulle ja laventelille?

Terveisin,
Hangon keksi

Anonyymi kirjoitti...

Hei, minuakin kiinnostaa nuo sohvapöydät. Skannon sivuilla oli samantyyppiset (FatFat), mutta niissä tarjotinosa mielestäni isompi kuin näissä. Tiedätkö näiden valmistajan? Kiitos :)
- Kaimasi

MRS JONES kirjoitti...

Moi kaikki ja kiitos kommenteista! Sohvapöydistä: olen koittanut asiaa selvittää....B&B tosiaan valmistaa Patricia Urgiolan FatFat- pöytiä, jotka ovat samanlaiset , mutta tarjotin saattaa olla isompi. Siis jalustan ja tarjottimen koko erilaisessa suhteessa, Kaimalle terkkuja. Hayn pöydissä tarjotin on neliö. Laitan huomenna muutaman meilin j palilen, jos saan lisätietoa.
Argh kirjoitusvirheitä...ipad ei anna korjata ...kouttakaa kestää. :-)

MRS JONES kirjoitti...

Ja vielä oliivipuuasiasta: apua tarvitaan täälläkin talven tullessa ja lupaan selvittää mitä tehdä, jotta oliivipuu parhiten talven kestäisi. Palaan Huikulan ohjein. Viime talvena tapoin laventelipuunibja nyt koitan onnistua sen uuden kanssa,

MRS JONES kirjoitti...

Ja vielä: todellakin pahoittelen lukuisia kirjoitusvirheitä. Syy on tämä: kommentoin ipadilla ja se ei anna suurentaa tekstiä. Tihrustan siis minikokoista tekstiä....ja taidan olla jo muutenkin optikon tarpeessa. Ja ne virheet jotka näen ja koitan korjata... No se sitten taas on mahdotpnta kun pad ei päästä taaksepäin tekstissä. Mitä ihmettä, ikänäkökö iski Rouva Jonesiin?

Anonyymi kirjoitti...

Samoja sohvapöytiä täällä metsästetään! Täytyy pitää siis silmällä, jospa tänne tulisi valmistajan nimi :)

Jessica Hubow kirjoitti...

Rakkaus sisustus, ovat osapuolia, jotka ovat erittäin hyvä. Olen nähnyt joitakin mielenkiintoisia tällä sivustolla. Toivon, että olet liian voi nauttia siitä.
http://www.delightfull.eu/

MRS JONES kirjoitti...

Sohvapöydistä Lotta Agaton vastasi omassa blogissaan että ovat B&B Italian mallistosta. Lienee sitten juui tuo Fat Fat jost kimakin vinkkasi. -jonna-