Sivut

tiistai 21. elokuuta 2012

LOTTA AGATON & FOLKHEM

Rouva Jonesin suosikkistailistien kärkijoukossa on Lotta Agaton. Naapurimaan lahja kuvien rakentamiselle;-)

Lotta Agatonilla on blogi, jota suosittelin aiemminkin. Muunmuassa siellä on nämä kuvat näytillä. Lotta Agaton on sisustanut ja stailannut tämän Folkhemin ( ruotsalainen rakennusfirma) talon paikallisille asuntomessuille "Annedal 2012", avoinna 16-26.8.2012.

 Talo on tosi hieno, vai mitä? Kuvia on jo ollut muutamassa blogissa Ruotsissa ( ja ainakin Scandinavian Dekossa Suomessa)  nyt Rouva Jonesinkin kotona lainattuna Agent Bauerin sivuilta. Kuvat Henrik Bonnevier.

Ruokapöytään valituista tuoleista onkin ollut Rouva Jonesilta tulossa postaus. Tapasin tuolin suunnittelijan Tanskassa ja sain toissapäivänä häneltä postia...

Interior and styling by talented Lotta Agaton.
Photos Henrik Bonnevier.
House by Folkhem.Photos by Henrik Bonnevier, styling Lotta Agaton,  via Agent Bauer

XXX Mrs Jones

15 kommenttia:

 1. Täydellinen!

  VastaaPoista
 2. Näyttääpä kivalta! Kunpa saisi tuollaisen oliivipuun (ja saisi sen pysymään hengissä ;) ) ja nuo ruokapöydän tuolit tosiaan näyttävät aikas kivoilta! Samoin sohvatyynyt..

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, rauhallinen tunnelma, me like:)

  VastaaPoista
 4. Ai vitsit, kun on ihana kämppä! :O

  VastaaPoista
 5. Aivan huippu ihana asunto..kaikkine yksityiskohtineen!

  VastaaPoista
 6. Olipas hienoja kuvia. Oliko nuo ensimmäisen kuvan sohvapöydät HAY:n mallistosta vai mistä? Olisivat täydelliset meille=)

  VastaaPoista
 7. Hei,

  sohvapöydät kiinnostaisivat minuakin :)

  VastaaPoista
 8. Kaunista! Kiinitän aina huomion oliivipuuhun. Olen saanut omani talvehtimaan varastossa kasvilampun alla. Menestyykö tosiaan sisätiloissa? Form&Florasta kysäisin ja tyrmäsivät ajatuksen oliivipuusta sisällä välittömästi.
  Mitä rouva Jones aikoo tehdä talvella kauniille oliivipuulle ja laventelille?

  Terveisin,
  Hangon keksi

  VastaaPoista
 9. Hei, minuakin kiinnostaa nuo sohvapöydät. Skannon sivuilla oli samantyyppiset (FatFat), mutta niissä tarjotinosa mielestäni isompi kuin näissä. Tiedätkö näiden valmistajan? Kiitos :)
  - Kaimasi

  VastaaPoista
 10. Moi kaikki ja kiitos kommenteista! Sohvapöydistä: olen koittanut asiaa selvittää....B&B tosiaan valmistaa Patricia Urgiolan FatFat- pöytiä, jotka ovat samanlaiset , mutta tarjotin saattaa olla isompi. Siis jalustan ja tarjottimen koko erilaisessa suhteessa, Kaimalle terkkuja. Hayn pöydissä tarjotin on neliö. Laitan huomenna muutaman meilin j palilen, jos saan lisätietoa.
  Argh kirjoitusvirheitä...ipad ei anna korjata ...kouttakaa kestää. :-)

  VastaaPoista
 11. Ja vielä oliivipuuasiasta: apua tarvitaan täälläkin talven tullessa ja lupaan selvittää mitä tehdä, jotta oliivipuu parhiten talven kestäisi. Palaan Huikulan ohjein. Viime talvena tapoin laventelipuunibja nyt koitan onnistua sen uuden kanssa,

  VastaaPoista
 12. Ja vielä: todellakin pahoittelen lukuisia kirjoitusvirheitä. Syy on tämä: kommentoin ipadilla ja se ei anna suurentaa tekstiä. Tihrustan siis minikokoista tekstiä....ja taidan olla jo muutenkin optikon tarpeessa. Ja ne virheet jotka näen ja koitan korjata... No se sitten taas on mahdotpnta kun pad ei päästä taaksepäin tekstissä. Mitä ihmettä, ikänäkökö iski Rouva Jonesiin?

  VastaaPoista
 13. Samoja sohvapöytiä täällä metsästetään! Täytyy pitää siis silmällä, jospa tänne tulisi valmistajan nimi :)

  VastaaPoista
 14. Rakkaus sisustus, ovat osapuolia, jotka ovat erittäin hyvä. Olen nähnyt joitakin mielenkiintoisia tällä sivustolla. Toivon, että olet liian voi nauttia siitä.
  http://www.delightfull.eu/

  VastaaPoista
 15. Sohvapöydistä Lotta Agaton vastasi omassa blogissaan että ovat B&B Italian mallistosta. Lienee sitten juui tuo Fat Fat jost kimakin vinkkasi. -jonna-

  VastaaPoista