Rouva Jones rakastaa Tiramisua. 
Tein Tiramisun Emman sukulaissynttäreille. 
Ohjeen otin Sikke Sumarin ekasta keittiökirjasta
"Rakastan ruokaa", joka on yksi lempikokkikirjoistani.Siitä teen mm. kalakeittoa, mustikkapiirakkaa, tiramisua...
( hei Sikke, iso halaus, jos satut lukemaan;-)
Ohjeen otin Sikke Sumarin ekasta keittiökirjasta
"Rakastan ruokaa", joka on yksi lempikokkikirjoistani.Siitä teen mm. kalakeittoa, mustikkapiirakkaa, tiramisua...
( hei Sikke, iso halaus, jos satut lukemaan;-)
Nolottaa myöntää, mutta tein Tiramisua ekaa kertaa..
yllätys: se olikin ihan Helppoa!
| Vaahdota munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi | 
| Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi | 
| Lisää Mascarpone keltuais-sokerivaahtoon | 
| näkisikö tästä määrät? Itse tein kaksinkertaisena isoon vuokaan. Hyvä tuli.  eli 6 munaa, 8 rkl sokeria, 500 g Mascarponea, kaksi pkt keksejä.  | 
| Sekoita kovaksi vatkatut valkuaiset keltuais/sokeri/mascarponevaahtoon | 
| Savoiardi keksejä | 
| keitä espressoa | 
| kaada jäähtynyt espresso lautaselle tai vadille, lorauta sekaan marsalaviini tai jallu.  (itse käytin jallua, reilun lorauksen) dippaa keksit siihen  | 
| lado kostutetut keksit vuokaan. | 
| päälle mascarponevaahto, toinen kerros keksejä ja päälle loput vaahdosta.  Laita kylmään 6 h, tai yön yli.  | 
| laadukasta kaakaota | 
| ripota päälle tummaa kaakaota siivilän läpi ennen tarjoamista | 
ja ihan oikeasti, JÄRKYTTÄVÄN HYVÄÄ.
Myös vieraiden mielestä;-)
Halauksin Mrs Jones
2 kommenttia:
Voi hitsi kuinka hyvännäköistä!! Nams, rakastan tiramisua! Täytyypä huomenna kokeilla itsekin :)
Mmmm... nam! En olekaan tehnyt tiramisua pitkään aikaan, pitäisi taas tehdä.
Lähetä kommentti