keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Fannin uudet lakanat

Rouva Jones tykkää mustasta ja valkoisesta.


Pienille lapsille on vaikea löytää kivoja lakanoita, ainakaan mustina tai valkoisina tai mustavalkoisinakaan. Yhdet ihanat valkoiset Fannilla on ollut vauvasta asti, sellaiset Gant Homen, joissa valkoisella valkoisia tähtiä. Muuten olen pitäytynyt Gant Homen tyttömäisemmissä kuoseissa, Fannilla on yhdet roosat, joissa valkoisia tähtiä ja sitten roosavalkorataiset. Niillä on nyt kaksi vuotta menty.

Tänään löysin ihanat lakanat mustavalkoraitaisena. Ja ruutuisena. Molemmat ovat Hemtexin babymallistoa. Kooltaan sellaiset, että sopivat hyvin 2 v lastensänkyyn. Fannilla on isosisaruksilta peritty ikivanha Muuramen Jolla-sänky, ihana.

Päiväpeittona on Joutsenen untuvapeite, se seuraava koko. Tyynyt ovat Day Homen, Nougatista. Olen tilannut Fannille uuden tyynyn, Suklaamarenki-blogin Heidiltä. Se on pilvi ja siinä on pilkkuja. Odotan innolla...

Ja ihana Tati-juliste on Niinan Unelmia-blogin Niinalta saatu vinkki. Tilasin sen huutiksesta, nyt vain raamit puuttuu. Niinan pojan huoneessa oli tuo ja ihastuin siihen. Halit Niinalle!Halauksin Mrs Jones

2 kommenttia:

Elwira kirjoitti...

Raikasta! Gantin vuodevaatteet ovat kyllä laadukkaita. Meillä mennyt lapselta toiselle vaikka pesukertoja (korkeassa lämpötilassa) on kertynyt varmaan sata. Myös Hemtexin vuodevaatteet tuntuvat laadukkailta - ja niissä on kyllä hinta/laatu kohdallaan ;)
Uusin hemtex-ihastukseni on supersoft-pyyhkeet, jotka tosiaan säilyvät "kuohkeina" pesusta toiseen - ja hinta oli kesäalessa ihan murto-osa mitä olen tottunut pyyhkeitä maksamaan.
Hyväää siikkoa sinulle,
Elwira

Niina kirjoitti...

Halit vaan ! Hei tästä mä tykkään, että mainitaan keneltä on saanut inspiraatiota ♥ Niiiiin hyvä mieli tuli kun saa kiitosta sisutamisestaan ja joku toinen saa siitä jotakin. Mähän en ota kuitenkaan julisteesta mitään kredittiä sen suuremmin, koska oon itse bongannut idean tanskalaisesta kotijutusta muutama vuosi takaperin :o) Sen myötä olemme pojan kanssa tutustuneet Tatin leffoihin jotka on ihan hulvattomia. Kunnon ajanvietettä.
:O)